My overalls & me

 DK: Jeg sad og kiggede lidt outfit billeder igennem fra august måned under modeugen, og jeg faldt over mine super fede overalls som jeg købte i samme måned. Dem skal jeg have brugt noget mere her til vinter med en lækker strik under eller nogle lækre striberJeg købte mine i Barcelona, men jeg har her fundet tre lækre par frem til jer, hvad enten man er til det mere lyse/pæne eller lidt mere slidte/rå look.  Du finder par nr. 1 her nr.2 her   nr. 3 her (ALLE PÅ UDSALG!) Mix den med en fin high neck, strik, t-shirt eller crop-top, alt efter hvilket look du ønsker. Mine denim overalls, vil jeg kåre som et af mine bedste aw14 køb!
___________________________________________________________

EN: I  looked my outfit pictures through the month of August during fashion week, and I  found myself in my super cool overalls that I bought that same month. I will use them some more than  do now! For sure I am going to use them with a cool knit or some delicious stripes. I bought mine in Barcelona, but I have found three different cool styles for you you. You find nr. 1 here – 2 no. here – no. 3 here (ALL ON SALE!) Mix it with a nice high neck, knitwear, t-shirt or crop top, depending on the look you like. My denim overalls, I for sure one of my best aw14 purchases.
xoxo
S

tajmer-300x71overalls

Celebrities-Love-Denim-OverallsGuess_vivaluxury

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *