CHANEL Backpacks

Endnu en nyhed idag:
Karl Lagerfeld viser endnu engang, at han kan kombinere et moderne og ungdommeligt look med Chanels tradition for solidt håndværk. Som en del af SS14-kollektionen har han designet en række tasker i stof med streetet print og læderdetaljer, heriblandt en shopper og en rygsæk, som fås i forskellige farver.
Jeg <3 Streetstyle

Især rygsækken er allerede blevet hypet. Så meget endda, at mange allerede har skrevet sig på den meget lange venteliste i Chanels butikker verden rundt. Fans af det streetede har allerede været ude og shoppe tasken i dag den 24. februar, for i dag er den landet i Colette i Paris, hvor den som det eneste sted udover Chanels egne butikker vil blive solgt fra den 24. februar til og med den 8. marts.
Hvis du selv have fingre i tasken, skal du være hurtig og ikke mindst parat til at betale prisen for de lækre tasker! 😉 De er dyre, men det siges at taskerne er i top-kvalitet og skulle have taget flere timer at lave og en særlig printteknik er blevet anvendt, ligesom læderhanken er i høj kvalitet og håndvævet.
Hvis man ikke er én af de heldige der får fat i én af taskerne / hvis man ikke lige har råd, så koster inspiration heldigvis gratis! 😉
Get inspired!
//S

tajmer-300x71 chanel-1

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *