Ude og køre med de skøre // dårlig kaffe !!!

Den her lille opsang går ud til “ESTATE Coffee” på Gl. Kongevej, hvor vi ret så ofte køber kaffe (god kaffe) med diverse. Igår var vi ude og køre med børnene og vi en kaffe var tiltrængt efter flytning, så vi smed bilen og hoppede ind forbi “ESTATE Coffee“. Vi bestilte 2 x americano og en chai latte.
Efter at have ventet et lille stykke tid får vi først den lilles chai latte, og da vi smager på den smager den kogt vand der er blevet lidt lunket med skummet mælk på toppen og et lille drys kanel. Den var virkelig ikke til at drikke og vi spurgte sødt hvad deres chai var lavet på og de svarede os flabet tilbage om hvad de bruger. Fair nok, men vi ønsker ikke at beholde den chai latte da den virkelig smager hæsligt og hverken vi voksne eller den lille kunne drikke den. Ikke så meget brok – den ryger i skraldespanden og det var så irriterende at man lige havde betalt 40 kr for den.. Så kommer kaffen… Føj føj føj… 2 lunkne slatne tynde kopper kaffe. De er hverken varme eller smager af kaffe, men mindede mest af alt af en kop slumvand med lidt kaffegrus. Vi orkede ikke at brokke os igen, og vi brokker os faktisk virkelig sjælendt skal det lige siges. Jeg tog en slurk og tænkte “nå det er vel bare kaffe”, men da vi så kom ud i bilen og skulle til at køre med hver sin kop i hånden kiggede Deni og jeg på hinanden og sagde fandme nej. Den var virkelig ulækker, og de kunne umuligt have været en friskbrygget kop kaffe. Deni tager begge kopper og går tilbage til ESTATE Coffee og forklarer sødt at vores kaffe simpelthen heller ikke er i orden, og smager i øvrigt slet ikke af kaffe. Den meget sure kvindelige ekspedient tager flabet de to kopper fra Deni og hælder et espresso shot oveni hver kop, og siger “Så! Jeg skal så bare lide bede dig betale 2 kr. pr. kop ekstra”. Deni vidste ikke om han skulle grine eller græde og gav den flabede ekspedient 4 kr for de to kolde espresso shots der kom oveni. Da han kom ud i bilen smagte vi på den igen, og var flade af grin.. Hvad fanden er det for en behandling? Hvem sælger kloak vand og putter 2 kolde espresso shot OVENI en kop kaffe som ikke er kaffe, og så opkræver 2 kr ekstra pr. kop for en kaffe som i forvejen er alt for over-priced. Haha! Det er da for patetisk!
Vi endte med at hælde vores kaffer ud selvfølgelig, da de virkelig ikke kunne drikkes. Vi er virkelig ikke sippet og drikker ofte tankstations kaffe som i dette tilfælde smager bedre. Sorry ESTATE Coffee, jeg kommer aldrig med sure opstød og opfører mig altid pænt, men den her har I altså selv bedt om!
Hilsen de tidligere gode kunder som aldrig sætter sine ben hos jer igen.

//Deni & Simone

tajmer-300x71 foto 4   foto 3

(Visited 49 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *