Healthy

Idag på kontoret havde vi photo shoot med to af vores nyeste modeller Sigrid og Katrine, og det gjorde det begge super godt! Det meste af dagen gik på at besvare ansøgere, coache og være en del af den kreative dag med hele teamet hos ART:ST, og derfor da alle gik hjem og lukkede og slukkede blev jeg siddende for at færdige gøre mit arbejde som jeg ikke fik nået idag. Jeg har stadig et par hængepartier fra sidste uge da jeg lå syg også. Åh, alt det arbejde. Jeg blev siddende lidt for længe og lige pludselig var det mørkt udenfor, og jeg nåede ikke engang min Hot Yoga klasse som jeg havde booket og reserveret hos SenseS så en bøde til mig og et par kalorier tykkere. 🙁 Haha, ej! Men jeg var lidt ked af jeg gik glip af min træning nu når jeg ikke kunne træne over hovedet hele sidste uge. Jeg hoppede hjem og biksede en hurtig og nem salat sammen.
Kogte speltkerner, hakkede gulerødder, tomater, agurk, oliven og en lille smule gedefeta, citron, olie, eddike, salt & feber.
Haps haps haps, simpelt men smager utrolig godt!
Nu skal der læses lidt magasiner og ses lidt TV inden jeg hopper på hovedet i seng og en ny dag begynder i morgen.. Lidt billeder fra min dag idag:
//S tajmer-300x71 IMG_5607foto-11

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *