Gravid uge 31

Hej ladies,

Jeg tænkte at det var ved at være tid til at lave en lille graviditets update her på bloggen.

Rigtig meget er sket siden sidste update, og rigtig mange nye følgere og læsere er kommet til. Så velkommen til jer. 🙂

Uge 31 lakker så småt ved enden og uge 31 starter om kun 2 dage. Det vil sige, at nu er der altså officielt kun er 8 uger til termin. Wauw!
Det er slet ikke til at forstå! Til de af jer som er nye læsere her på bloggen, så er jeg sat til d. 5 september, men alt kan jo i princippet ske fra midt august.

Jeg synes alt i alt at jeg har det rigtig godt og jeg trives i min gravidtet. (igen, til jer nye, så havde jeg en rigtig hård start i første trimester, som jeg har lavet en video om HER).

Dog kan jeg godt mærke at trætheden er begyndt at træde til og mit overskud er ikke hvad det har været før. Eller lad os være ærlige. Jeg har masser af overskud til at gå på stranden, online shoppe baby-udstyr, spise kage med mine veninder og gøre babyværelset klar –  men jeg har knap så meget overskud når det kommer arbejde, det at lave regnskab, skyde kampagner, køre langt og gøre rent. Altså alt det praktiske og administrative som jeg før ellers holdte af. (Lige minus at gøre rent 😉 )

Jeg kan mærke at mit fokus er et helt andet sted. Lige nu har jeg enormt meget fokus på fødselsforberedelse, vejrtræknings-øvelser og det mentale forbundet med min kommende fødsel. Jeg fokusere på at have det godt, trygt og afslappet og tage tingene i mit eget tempo, selvom det til tider er ret vanskeligt som selvstændig og når jeg endnu ikke er gået på barsel. Men hey, det kommer snart!

I sidste uge var vi til jordmoder hvor vi så vores lille søn til 3D og 4D scanning og det var ikke mindre end helt fantastisk. Intet kan røre mig mere end synet af vores lille søn. Han har det så godt og puttede inde i maven og vægtmæssigt så ligger han så fint på gennemsnitskurven. Det gjorde mig enormt glad at vide! Når det kommer til udseendet, så er man ikke et split sekund i tvivl om hvem han ligner, nemlig sin far! Han havde utrolig meget hår, store søde kinder, de fineste kysse-læber og helt klar Gamal’s næse. 😉

Jeg glæder mig sådan til at se ham, kysse på ham og lære ham at kende om nogle uger. Det bliver så stort!

Simone Tajmer gravid

Ellers er der ikke sket så meget siden sidst, jeg har haft enormt travlt med arbejde som også har været rigtig fysisk krævende af mig, hvorfor jeg i stort set hele min graviditet har benyttet mig af akupunktur og graviditets massage. En fantastisk kombi som jeg virkelig kan anbefale alle kommende mødre!
I er mange som har spurgt til hvor jeg går og hvorfor, og når det kommer til  akupunktur, så er det simpelthen fordi at det hjælper mig utrolig meget med at spænde af og komme i balance. Især min ryg og nakke har været lidt hårdt ramt den sidste måneds tid, men det hænger nok også sammen med at jeg er blevet knap 12 kg. tungere. Jeg går hos “Klinik Ny Nørgaard“.

Når det kommer til graviditets massage, så sværger jeg til behandlingen “Pure and pregnant” hos “Pure Senses” på Østerbro. Selve behandlingen varer 70 min, og begynder med et varmt fodbad med æteriske olier. Hele kroppen masseres bagefter i varme olier og med varme sten, der er med til at smidiggøre huden. Så får maven bla. også en omgang fugtgivende og opstrammende serum, peeling af fødder efterfulgt af  kølende, vanddrivende maske på underben og fødder. (Luksus i varmen!) Til sidst rundes behandlingen af med zooneterapi, hvor punkter svarende til kroppens organer aktiveres og dermed tilføres energi. Jeg går hos behandleren Helene, som simpelthen er så sød og rar, og ikke mindst enormt professionel! Hun har mere end 10 års erfaring med massage af gravide, og derfor følte jeg mig utrolig tryg da jeg i sin tid bookede min første behandling. Jeg havde nemlig en ret ubehagelig oplevelse i en anden klinik med en massør som slet ikke havde styr på det. Det var i mit andet trimester og det gjorde mig enormt utryg, og faktisk så fik jeg det helt skidt! Så Pure Senses, kan jeg virkelig anbefale. Jeg har booket et massage til mig selv hver 6 uge her i det sidste trimester, for at komme maks ned i gear og gøre kroppen klar og genopladet til fødslen.

Gravid massage

Siden sidst har jeg også været så heldig at få det fineste babyshower arrangeret af mine dejlige søstre og veninder, som alle overraskede mig big time! Der er lavet en lille video derfra som I kan se på min YouTube kanal HER, eller nedenfor i blog indlægget her.

Babyværelset er også så småt ved at være færdigt. Jeg går stadig og pusler derinde. Har du ikke set det endnu, så ligger der også 2 videoer på kanalen som handler om babyværelset. Du kan se dem HER.

Simone Tajmer babyværelse

Nu vil jeg hoppe ud i køkkenet og kysse på Gamal og starte op på dagens aftensmad.
Ha’ det dejligt.

Jeres Simone

(Visited 267 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *