Favorit morgenmad!

Jeg er helt vild med den her morgenmad lige for tiden! Det er lige før jeg glæder mig til at stå op, kun for at spise min morgenmad og drikke min morgenkaffe. 😉 Det er måske lidt svært at se på billedet hvad det egentlig er, ud over at man selvfølgelig kan se at det er en ordentlig klat grød. Det er grød med hakket banan og kogt på rismælk og en lille smule salt.
Opskriften er egentlig rimelig simpel, og den tager lige nøjagtig 3 min at lave:
– En lille skål havregryn (alt efter appetit)
– En halv hakket banan 
– Rismælk så det dækker alle grynene
– 1/4 tsk fint salt
Alle ingredienser blandes i en gryde og koges up under hårdvarme til grøden har den ønskede konsistens. Ca. 2 min for mit vedkommende. Grøden hældes tilbage i skålen og kold rismælk, (ca, en 1/2 dl) hældes over den varme grød, så grøden bliver ekstra frisk, cremet og smoooooth at spise. Grunden til at jeg bruger rismælk er ikke fordi jeg ikke bryder mig om almindelig mælk, men rismælken gør bare noget super lækkert ved grøden og er ikke så tung og klæb.  Hvis man ikke er så meget til den cremede konsistens kan den ekstra mælk undværes, men jeg anbefaler jer at prøve det, selv om det lyder tosset. I stedet for mæl kan der også tilsættes kanel og kardemomme alt efter smag. Grøden holder mig mæt og glad i op til mange timer!

Mums!
God fredag
S

tajmer-300x71 foto 1-5

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *