Opskrift på den bedste morgenmad (til weekenden)

Denne fusion mellem kage og morgenmad behøver du slet ikke bage. Nøddebunden er fyldt med bærcreme og sammensætningen smager himmelsk.  For at spare på den tilsatte sukker er der er derfor kun den naturlig sødme i denne morgenmadsanretning, som du finder i dadler og mandler.   Et godt tip er, at lave rigeligt med creme og komme ekstra på underevejs.   Kagen kan selvfølgelig også spises som en sundere dessert, en eftermiddagssnack, eller serveres på brunchbordet.
Ingredienser (ca. 6 stk.)
Bund:
110 gram dadler
25 gram kokosmel
145 gram mandler
3 spsk kakaopulver
1/4 dl vand
1. Blend alle ingredienserne sammen UNDTAGEN vand ? lad det hele blive en ensartet masse
2. Kom vand i og blend videre, massen skal være lidt klistret, sådan at man kan forme den, hvis den virker tør, kommes der en anelse mere vand i
3. Fordel massen i muffinsforme og sæt dem i køleskabet mens cremen laves
 Creme:
75 gram hasselnødder
100 gram brombær
100 gram blåbær 1 spsk honning
2-3 dl skyr 1 tsk vaniljepulver
1. Blend hasselnødderne til en cremet masse – Tilsæt blåbær, brombær og honning og blend det hele sammen med hasselnøddesmøret
2. Kom massen i en skål og vend skyr i – bland det hele godt sammen
3. Tag muffinsformene ud af køleskabet og fordel cremen
4. Spis dem med det samme ? evt. med ekstra bær til  – Pynt med blåbær og brombær.
Muuuuums!
God søndag!
Stajmer-300x71

*Opskrift lånt fra Eurowoman

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *