5 måneders update

Vægt: 8,1 kg (+ 4.2 kg siden fødsel)
Længe: 67 cm (+15  cm siden fødsel)

Så er det vidst blevet tid til en lille Gabriel-update 😉 Jeg ved at I synes det er hyggeligt at følge med i, og forleden var vi et smut forbi lægen til 5 måneders undersøgelse og vaccine, som i øvrigt gik helt smooth og uden brok eller gener.

Vægten siger nu 8,1 kg og 67 cm lang. Jeg havde selv skudt ham til omkring de 8 kg da min venindes baby som er et par få dage yngre end Gabriel vejer 7 kg, og Gabriel er markant tungere. Jeg har aldrig været særlig stærk i hverken ryg eller arme, men det er jeg virkelig kommet efter. Livet med ham på armen er jo én lang workout haha! Tænk at min lille (store) flødekind allerede er vokset hele 15 cm i længden. Det er slet ikke til at forstå. Tiden f-l-y-v-e-r bare afsted og han er allerede en str. 74 i tøj..

Han udvikler sig helt vildt for tiden, og næsten hver eneste dag er der nye lyde. Han griber ud efter alt, griner helt vildt, rækker armene ud efter mig (og alt spiseligt 😀 ), ruller så småt rundt, siger mamam til mad, har fået to tænder, er maks klar på at kravle og elsker mad! Vi er så småt startet op, og jeg tænker faktisk at lave et seperat blog indlæg / video omkring dette. 🙂
Refluksen døjer vi stadig meget med, men efter opstart af mad er det faktisk blevet bedre. (Husk hvis I har refluksbørn at starte op med mild kost der skåner refluksen).

Ellers trives han i bedste ve og vel og sover nu heldigvis også bedre igen! Thank God! Hans mor synes naturligvis også at han blivere smukkere og smukkere, og jeg nyder hver dag i hans selskab selvom det også er benhårdt at være mor alene på barsel.

Det var bare lige en lyn update herfra, mere er der desværre ikke tid til i dag. <3 Love herfra! xx

(Visited 49 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *