Juleshopping med omtanke

Reklame / i samarbejde med PriceRunner.dk

 

Hej Ladies,

Jeg ved ikke med jer, men jeg har altså ikke fået nok af alle de gode tilbud! 😀 Jeg nåede nemlig ikke at shoppe super meget på Black Friday. I hvert fald ikke andet end en masse tøj til Gabriel, lidt til børneværelset og nogetkosttilskud til mig selv. (kedeligt) Det var jeg lidt ærgelig over,da der alligevel er lidt kroner og øre at spare,når det kommer til julegaveindkøbene. Min fredag (Black Friday) i sidste uge var simpelthen lettere kaotisk,og jeg blev “fanget” i snestorm på Emmerys med sur baby på armen. Aftenen endte ikke meget anderledes, og jeg gik kold på sofaen kl. 21 😀

Derfor har jeg glædet mig meget til i dag, hvor os der ikke nåede det i fredags (eller til de som ik’ har fået nok 😉 ) har mulighed for at gøre nogle gode deals på CYBER MONDAY.

Derudover er det jo så småt tid til at planlægge julen som står for døren. Der skal købes julegaver til hele familien, og jeg ved ikke med jer, men min familie erriiimelig stor og ønskelisterne er ligeså. 😀 Det er også i år første gang atvi skal holde jul som familie efter Gabriel er kommet til verden. Aldrig har vi haft så mange udgifter som nu, og ikke mindst så lidt tid. Samtidig med ønsker vi stadig at have hovedet med og shoppe julegaver med omtanke. Nemlig med fokus på både kloden og på pengepungen.

Jeg ved ikke om I husker det, men i mit forrige indlæg om “bæredygtig shopping” fortalte jeg lidt om hvordan man udelukkende via PriceRunner kan vælge at shoppe bæredygtige produkter /gaver. Det synes jeg er enormt cool! Tjek endelig indlægget ud HER hvis du endnu ikke har fået det læst. 🙂 Ligesom du også kan vælge at gøre brug af deres forskellige filtre, eksempelvis “uden kemi” eller sortere plastik fra i din søgning. (Se mere HER. )

Så, alt i alt kan PriceRunner altså benyttes som en hjælpende hånd til at finde de mest bæredygtige produkter ud fra netop det produkt du søger – derudover udgiver PriceRunner selv hver eneste uge nye artikler om eco friendly produkter og bæredygtige shopping metoder. De er værd at holde øje med. Et eksempel kunne være disse artikler: læs med HER.

Nå, men nu til de der gode tilbud:

Det er jo i dag at det erCyber Monday, og PriceRunner har simpelthen lavet den mest G-E-N-I-A-L-E “3 trins raket til en stressfri Cyber Monday”

Kort fortalt så handler den om hvordan man undgår at blive overvældet af alle de gule udsalgspriser og tidsbegrænsede tilbud. Tiden løber hurtigt fra en, som for mig i fredags, og ens gøremål forsvinder ikke bare fordi det er Black Friday eller Cyber Manday 😉 (I wish it did).

MEN, bruger man lidt tid og gør sit forarbejde ved eksempelvis at følge PriceRunners tretrins guide, så er det altså lidt nemmere at tilgå sådan en stor tilbudsdag med et meget større og roligt overblik.  Jeg kan VARMT anbefale alle at tjekke deres guide ud HER. . Men kort fortalt er den bygget op således:

Step 1 er:

Planlæg din shopping

Step 2:

Hold styr på priserne

Step 3:

Tjek leveringstid

– Alt ovenstående klarer PriceRunner for dig mens du kan læne dig tilbage og shoppe i ro og fred velvidende atat du rent faktisk har hevet den bedste deal hjem uden at betale for meget eller uden at gå “glip af noget”, som ofte er det der kan irritere mig. 😀

Julegave ønsker

Nedenfor kan I se et lille udpluk af mine julegave ønsker for i år. Man har vel lov til at drømme. 😉

Links finder I under kollagen.

1:  Miild Mineral Mascara HER / Tromborg Bror Pencil HER / Greenpan Barcelona HER / Steamer HER / Krukke HER / Tallerken HER / Amazing Space Silky Body Conditioner HER /AirPods HER /

Jeg håber at I kunne bruge mine julegave-fifs.

Rigtig god shoppelyst og glædelig 2 december. xx Simone

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg elsker at læse din blog! Jeg læse rden I stedet for at læse i en normal bog, jeg synes nemlig det er meget mer spændende og høre hva dder sker i ens liv som dig! ??. Du skal bare vide at du udentvilv er den bedste mor, hvis jeg skal sige det fra Gabriel! Kram og knus Karoline.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *