Wanties & Wishes

1: Sengetøj rel=”sponsoredHER / 2: Spejl rel=”sponsoredHER / 3: Håndcreme rel=”sponsoredHER /

Reklame / Samarbejde med PriceRunner.dk

 

Hej ladies,

I dag skal det handle lidt om både mine Black Friday wanties og julegaveønsker for i år. I virkeligheden er mine ønsker lidt sekundære, for det som det skal handle om i dag, er hvordan du super nemt kan spare en helt masse penge når du shopper online.

Dette synes jeg er mega relevant i lige netop denne uge hvor vi går ind i december og så småt starter op på julegaveindkøbene. Og så er det Black Friday på fredag, hvor der er en helt masse gode deals at spare penge på. I indlægget her har jeg samlet nogle af de ting som jeg personligt ønsker mig helt vildt, og som jeg i denne uge holder øje med in case de skulle blive sat ned i pris. Så er jeg klar! 😉

Som altid anvender jeg mig af PriceRunner som redskab, og i dag vil jeg forklare jer lidt om de funktioner som jeg benytter mig af når jeg shopper: “Prissammenligning”, “Prisalarm” og “Rabatkoder”

Prissammenligning

Pretty basic men super nemt og tidsbesparende: Når jeg fundet det som jeg ønsker mig, taster jeg ganske enkelt mit produkt ind i søgefeltet på PriceRunner.dk. Her kommer PriceRunner så på få sekunder med en lang liste af udbydere som sælger netop den vare som jeg står og skal bruge og til den bedste pris. Billigste pris er altid øverst i prissammenligningen.

Prisalarm

Denne funktion er utrolig smart! Både Gamal og jeg sad i sidste måned og oprettede prisalarmer på diverse produkter som vi hver især ønsker os. Totalt tilbudsjægere 😉 Vi har faktisk aldrig været tilbudstyperne, men der går lidt sport i den nu hvor det er så nemt rent faktisk ikke at betale mere end nødvendigt. 😉

Når man opretter en prisalarm på et produkt, får man en notifikation så snart produktet bliver sat ned i pris! Ret smart ikke? Derudover kan man også se et produkts prishistorik, så man kan sikre sig at man ikke betaler for så meget for det eller bliver snydt i en “tilbudsfælde”.

Som jeg også nævnte i mit seneste indlæg, så er der mange webshops der hæver priserne dagene optil Black Friday!

Blot for at tage et prisdyk på selve Black Friday. Det er en måde at give indtryk af, at priserne er bedre, end de virkelig er.  Megasnyd hvis du spørger mig ?  Se PriceRunners lille guideHERtil at undgå sådanne fælder.

Rabatkoder

Noget som jeg faktisk ikke vidste før jeg blev ambassadør for PriceRunner er deres rabatkodesystem. Det er virkelig lækkert og utroligt overskueligt lavet! Jeg sad normalt altid på Google og søgte mig frem til alverdens rabatkoder som oftest altid var inaktive når det kom til stykket. ? Det tror jeg vist alle har prøvet. 😉 Og hver dag annonceres der en lang række nye rabatkoder inde på PriceRunner.

Man kan enten vælge rabatkode ud fra den specifikke webshop som man ønsker handle i eller også kan man vælge rabatkoder ud fra kategorier. F.eks. “Tøj & Tilbehør” eller “Hus & Have” osv. Tjek alle deres månedlige rabatkoder ud HER.

Sidst men ikke mindst vil jeg lige smide et par links til mine ønsker nedenfor, og så vil jeg bare ønske jer god shoppelyst når trangen melder sig. 😉 Jeg håber at I kunne bruge mine tips til at spare penge.

xx Simone

4: Kravlegård HER / 5: Uroholder HER / 6: Babynest rel=”sponsoredHER /

7: Krukke rel=”sponsoredHER / 8:Ammepude rel=”sponsoredHER / 9: Røremaskine rel=”sponsoredHER/

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *