Shopping på den smarte måde

Sponsoreret / Reklame for PriceRunner

Hej Ladies,

Jeg er mega stolt over at kunne meddele, at jeg har indgået et samarbejde med PriceRunner. Jeg har så lagt tilbage som jeg kan huske, altid flittigt benyttet mig af PriceRunner i forbindelse med mine online køb. I “gamle” dage var det mest når jeg skulle ud og købe mig lidt dyre ting såsom en telefon, en støvsuger, computer e.l. og havde behov for et kvalificeret prismatch, men meget er sket med PriceRunner’s platform siden hen, og de rummer nu en helt masse fede features som jeg bla. i dag vil præsentere jer for. I dag kan man jo vitterligt finde ALT mellem himmel og jord på PriceRunner.

Ét er at man kan kategorisere – skide smart! Ting til hjemmet, skønhedsprodukter, børneværelset, hus og have osv. Især i min graviditet benyttede jeg mig faktisk rigtig meget af filteret “Graviditet & Amning (se mere HER) , hvor jeg har shoppet nogle af mine mest vigtige ting, såsom ammepude, baby-flasker, ammetoppe m.v. Der er altid et hav af gode danske forslag og med holdbare test reviews, så man får købt de bedste produkter men også til den bedste pris!

Nå, men nok om min forhistorie med PriceRunner! I dette samarbejde som vi launcher pr. dags dato, vil jeg sætte fokus på lidt forskellige temaer. Bla. vil jeg belyse “Smart Shopping”, “Bæredygtig Shopping”, mine “Black Friday ønsker”, “Julegave Guides” og meget mere! Så hold endelig øje løbende på bloggen de næste par måneder.


Mine “Go-to-kategorier” som jeg benytter mig mest af:

  • Foto og video produkter

  • Rejser

  • Hus og have

  • Tøj og tilbehør

Stort set hver gang jeg shopper noget online, klikker jeg ind på selve forsiden og taster mit produkt ind i søgefeltet. Her kommer PriceRunner på få sekunder med en lang liste af udbydere som sælger netop den varer som jeg står og skal bruge og til den bedste pris. Hvis man ønsker det kan man bla. også lave en ‘Alert’ på et produkt så man får en notifikation så snart produktet bliver sat ned i pris! Ret smart ikke! Derudover kan man også se et produkt’s pris-historik, så man sikre sig at man ikke betaler for så meget for det eller bliver snydt i en “tilbuds-fælde”.

Vidste du?

Bla. at rigtig mange webshops hæver priserne dagene optil Black Friday for eksempelvis?
Blot for at tage et prisdyk på selve Black Friday. Det er en måde at give indtryk af, at priserne er bedre, end de virkelig er.  Mega snyd hvis du spørger mig 😉  Til mine næste køb vil jeg 100% benytte mig af PriceRunner’s lille guide til at undgå sådanne fælder. Se hvordan HER

Vi herhjemme har i denne måned både skulle købe gryder og en boresmaskine, pænt kedelige udgifter, og her har det været genialt for os at benytte os af denne feature. Ved man på forhånd ikke hvad / hvilket mærke som man står og skal have fingerene i, så kan Pricerunner også bruges som en enorm god inspirations-kilde. Et eksempel kunne være da jeg forleden dag skulle finde et nyt gryde og pande-sæt til vores køkken. For at være ærlig, så er jeg pænt ligeglad med hvilket mærke det er, jeg ønsker blot nogle super gode nogle, som er til at betale, i et stilrent design og som er testet og er fri for kemi og andet skidt. Det er jo i sig selv en jungle når man spørg Mr. Google. 😉 Lige nu har jeg lavet nogle Aler’s på diverse junior -dyner, da det ærligt oftest er meget billigere online end i butikkerne.

Det var lidt kort om mine favorit features som jeg bruger på Pricerunner når jeg shopper online. Ingen gider da at betale for meget tænker jeg?! 😉

I mit næste indlæg vil jeg snakke lidt om bæredygtig shopping efterfulgt af mine ‘Black Friday’ ønsker!

Tak fordi du læste med, jeg håber at du kunne bruge inspirationen. xx Simone

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *