Derfor er der ingen video online i dag

Baby værelse inspiration

  Sødeste trofaste seere af min YouTube kanal: i denne uge holder jeg simpelthen “ferie-lukket”, forstået på den måde at jeg i denne uge har forsøgt at holde mig fra arbejde, skærmen og generelt at filme. Derfor er der ikke nogen ny video online på min YouTube kanal (HER) i dag søndag kl. 10.

Jeg mindes faktisk at det (kun) er anden gang i hele min YouTube-karriere, at jeg har “misset” en upload, så jeg håber at I kan bære over med mig i denne særlige tid og forstå min prioritering, selvom jeg også godt ved at I synes det er en enorm spænende tid at følge med i. Så TAK for jer!

Denne uge har været Gamal og min “sidste” ferie sammen, i hvert fald som par inden den lilles ankomst, og derfor har det været rigtig vigtigt for mig at få slappet af sammen,  sovet længe, talt en masse tanker igennem, få vasket og klargjort alt til hans ankomst og ikke mindst nyde hinanden som par.
Så det har vi gjort hele ugen, og vi har til og med også haft hele tre fantastiske dage på stranden.

Jeg må dog indrømme at jeg vågnede lykkelig i morges til lyden af et kæmpe tordenbrag, som jeg ellers normalt hader! Men oh God, hvor havde jeg dog bare brug for et regnskyld og lidt frisk luft under vingerne. Varmen har været lidt hård ved mig i denne synes jeg.

Hvis du vil læse en lidt mere generel update på hvordan jeg har det / status, kan du gøre det i mit seneste blog indlæg ved at klikke HER, og ellers så husk at der ligger et hav af YouTube videoer online på min kanal HER, som du måske kan hygge dig med i regnvejret.
Smæk benene op og forkæl dig selv på denne skønne regnvejrssøndag. Jeg vil hoppe ind og vække Gamal og forsøge at lokke ham med i svømmeren og svømme nogle baner. Jeg kan mærke at jeg har brug for at bruge min krop og “presse” min vejrtrækning en smule.

Ha’ det skøn til vi ses, og tak for jeres forståelse! En ny video kommer online på næste søndag. 🙂

xx jeres Simone

 

Baby værelse inspiration

simone kæreste

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *