Mit babyshower & Babyshower gaver

SURPRISE! I dag kan i se hvordan mit babyshower foregik i sidste weekend. Jeg blev mega overrasket af alle mine bedste veninder og familie, og vi havde en helt fantastisk dag. De havde lavet det lækreste babyboy tema-mad til os, og pyntet med det fineste babyshower pynt. Sikke jeg blev overrasket! Vores lille søn blev simpelthen også begavet til op over begge ører, og i videoen nedenfor unboxer jeg alle hans fine gaver.

Jeg elsker virkelig min graviditet og det at være gravid. Jeg er nu i uge 30.

Husk endelig at hop ind og abonnér på min YouTube kanal lige HER, så du ikke misser en eneste video. Der ligger i øvrigt også allerede en masse andre gravid og baby-relateret videoer. 🙂

xx Simone

“BABYSHOWER GAVER”

“MIT BABYSHOWER”

(Visited 40 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *