Sommerkjoler på budget

Links: Blå kjole HER // Blå kjole med knapper HER

 

I samarbejde med Ellos

 

Hey Ladies,

I anledningen af det gode sommer vejr, er jeg teamet op med Ellos, og vil i dag vise jer et par lækre sommer-kjoler som jeg selv har for øje. To af dem har jeg allerede erhvervet mig, og lige pt. er jeg helt forelsket i især alle de smukke gule sommer-nuancer.

Jeg er kæmpe fan af Ellos når det kommer til både bolig og garderoben, da jeg synes at man virkelig kan gøre sig nogle gode kvalitetsfund til prisen, og derudover har de en masse fede tilbud online lige nu!
Nå, men nu til sommerkjolerne som det jo skal handle om. I finder links til kjolerne under hver kollage. 🙂

Klik HER for at se det store udvalg og gode tilbud. xx jeres Simone

 

Ellos collection

Links: Gul strop kjole HER // Gul kjole med knapper HER

   Ellos collection

Links: Sort maxi kjole med ærmer HER // Sort maxi kjole HER // Hvid kjole HER

Links: Lyserød kjole HER // Lilla wrap kjole HER

(Visited 40 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *