Friday Feeling & Outfit Update

Hey skønne piger,

Jeg ville kort lige ønske jer en fantastisk oktober-weekend. Jeg håber at  nyder det her skønne vejr, hver eneste dag lige for tiden. Det er jo bare helt fantastisk. Jeg mega inspireret lige i øjeblikket, og jeg elsker at det rent faktisk stadig er muligt at gå i bare ben i slut oktober. Her får i dagens outfit som består af kjole og taske fra Fendi, jakke fra NA-KD, sko fra Bianco, og hatten er købt på Nelly.com, men er dog et par år gammel.

Må I få en fantastisk weekend, og husk forresten at jeg har uploadet ny video på min YouTube kanal (HER), som handler om mine TV optagelser i sidste uge med DR. Se med ved at klikke her. xx jeres Simone

*indlæg indeholder affiliate / reklame links.
(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *