The Makeup Library

Sponsoreret

Hej piger,
Måske nogen af jer har bemærket min nye make-up rutine via mine Instagram stories? I hvert fald har jeg gennem den seneste måneds tid testet et nyt makeup brand kaldet “The Makeup Library“.
Cute navn ik’?  “The Makeup Library” har et super bredt udvalg af makeup, i alverdens farver og nuancer. Deres koncept er  super prisvenligt kvalitets-makeup til hver en smag.  – Og meningen er, at du selv kan vælge netop de produkter, som passer til dit helt personlige beautybibliotek.

Når jeg siger prisvenligt, så mener jeg det virkelig, for priserne starter nemlig fra kun 18 kr. og op efter. Så alle kan virkelig være med. Min første indskydelse var naturligvis, “billig makeup –  hvad så med kvaliteten?!” Og der må jeg så bare erkende, at kvaliteten er helt i top, og jeg synes sagtens at den kan sammenlignes med nogle af de dyreste makeupbrands, som jeg i forvejen bruger. (YSL, Armarni osv.).  Deres lækre makeup kollektion indeholder mere end hele 60 forskellige produkter og  de fås eksklusivt i NORMAL butikkerne i Danmark. I kan læse mere her.

I indlægget her kan I se hvilke produkter som jeg personligt har valgt til  mit eget lille “beautybibliotek”, og ovenfor kan I se et billede af mig med selve produkterne på. Hvis I har spørgsmål til hvilke produkter, hvordan man burger dem eller hvad jeg kan anbefale, må I endelig bare smide en kommentar på blogindlægget nedenfor.

Jeg håber at I kunne bruge inspirationen. Tak fordi du læste med. xx jeres Simone

_

PS: Hvis I har lyst kan I hoppe ind og følge med på ” The Makeup Library’s”  Instagram  side @themakeuplibrarydk hvor de deler ud af fine billeder og makeup tips. #themakeuplibrarydk 

(Visited 194 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Vil bare forhører mig om der er parfume i jeres produkter, syntes de ser gode ud fint design og pæne farver . Da jeg kun bruger nilens jord eller clinic uden parfumer i . Dette er vigtig for mig , da jeg ikke tåler makeup med parfume i
    Mvh gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *