Vores lejlighed – House Tour

simone tajmer lejlighed

Hey ladies,

Efter udgivelsen af min seneste video , har jeg simpelthen fået et hav af henvendelser fra alle jer søde mennesker. Jeg elsker at høre fra jer!
Men lad mig bare være ærlig med jer, ca. 90% af alle de spørgsmål som jeg har modtaget i denne uge lyder alle sammen som noget ala dette:
“HVORNÅR KOMMER DER EN UPDATERET HOUSE TOUR”?
Svaret er: I’m working on it! Da vi flyttede ind for 1.5 års tid siden (shit tiden går stærkt btw.),der havde både Gamal og jeg begge susende travlt med karriere. Så skete ulykken der ændrede mit liv (Læs  om den i mit andet indlæg her) som gjorde at jeg bare kom bag ud med en masse ting, og lige måtte sætte alt på pause. Da jeg kom ovenpå igen stod den på jeg ved ikke hvor mange rejser, og så friede Gamal og nu er vi ved at planlægge bryllup, og det er bare som om vi aldrig nogensinde bliver færdig her i lejligheden haha!
Det skal lige siges at vi ikke mangler noget, og den er fuldt ud “funktionsdygtig”, men jeg vil ikke lave en “House Tour Part 2” før den sidder lige i skabet, og vi er kommet helt på plads.
For at opdatere jer, så er det vi mangler, en ny seng, sengegavl og generelt en bedroom makekover. Så skal vi have købt et opbevaringsmøbel til stuen og lave ny spisekrog.. Og nå jo, måske også finde noget rigtig kunst / malerier til væggene. 😉 Når dette er på plads, så lover jeg jer af hele mit hjerte at jeg laver en ny “House Tour” video. Jeg er så småt startet op på projekt bolig igen, og jeg glæder mig til at vise jer det hele når jeg er klar.
Indtil da kan må I nøjes med den nye video nedenfor, og et par snaps fra lejligheden som jeg tog forleden dag. xoxo jeres Simone
 

 

Se med på videoen nedenfor

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *