Beauty Bear Vitamin Guide

beauty bear vitamines

Sponsoreret

Hej søde piger,

I dag skal det handle lidt om mine yndlings vitaminer, nemlig Beauty Bear Vitamines, som jeg netop har kørt en Give Away på, på min Instagram profil (@SimoneTajmer). I forbindelse med konkurrencen modtog jeg en helt masse spørgsmål fra jer, om de her vitaminer, hvilket inspirerede mig til at lave den her lille “Vitamin Guide” til jer. Læs med nedenfor. 🙂

BONUS INFO: Vitaminerne indeeholder ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler, og er udelukkende produceret med veganske ingredienser. 

Sådan virker de:

TAN

simone tajmer
 Beauty Bear Tan Vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. Tan Vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende tan, samt beskytte huden mod solskoldning. Så er du sikker på at få mest muligt ud af solens stråler samtidig med, at du beskytter din hud mod at blive solskoldet- ekstra bonus er ar Tan Vitamins også hjælper også mod soleksem. De smager skønt af fersken.

HAIR


Beauty Bear Hair Vitamins er specielt designet med blandt andet Biotin, Acerola (Vitamin C), Vitamin B12, Folsyre, samt Vit. E og A. Vitaminerne er de ideelle hår-vitaminer, som tilsammen styrker og vedligeholder håret, samt giver fylde og glans. De smager af solbær.

NAILS

 Beauty Bear Nails Vitamines er designet med essentielle næringsstoffer, som styrker og vedligeholder neglene. Vitaminerne indeholder nemlig blandt andet både Agerpadderokke, Selen, Vitamin B6 og B12 samt Zink, som tilsammen vedligeholder og styrker neglene. De smager af grønne æbler.

SKIN

Beauty Bear Skin Vitamins er en optimal kombination af blandt andet-vitamin, Ceramideolie og Zink, som giver dig en sund og flot hud. Vitaminerne og mineralerne understøtter hinanden super godt, og det er derfor ikke naturligt kun at tage tilskud af ét enkelt vitamin eller mineral. Netop derfor har Beauty Bear sammensat hele 12 vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer så du er sikret den optimale effekt og resultatet: en smuk og sund hud. De smager af hindbær.

 

Du kan læse meget mere på BeautyBear.dk hvor

Som I ved er jeg kæmpe fan af disse skønne bamser fra Beauty Bear, og jeg har nu taget alle 4 vitaminer, TAN, NAIL, SKIN & HAIR siden 1 marts, men stor glæde og tilfredshed. Så jeg kan varmt anbefale jer at prøve dem. De fåes online på deres side her, eller i Matas / diverse helsekost butikker. xx jeres Simone

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *