EN TYPISK DAG I MIT LIV

Hej piger,
I dag er der en ny video på min YouTube Kanal

. Til de af jer som måske kun læser med på bloggen, og ikke er så aktiv på YouTube, så kan jeg altså virkelig anbefale jer bare at gå ind og klikke “SUBSCRIBE” på min kanal (HER) oppe i højre hjørne. På den måde misser i aldrig mine videoer. Jeg sender jo nu hele to videoer om ugen nu. Hver onsdag kl. 15:00 og hver søndag kl. 10:00.
Det er i hvert fald en gode måde at blive underettet på, når jeg har uploadet en ny video. 🙂 Det er nemlig sjældent efterhånden at jeg også deler videoen på bloggen.  Anyway, jeg håber at I kan lide dagens video nedenfor, som handler om en typisk dag i mit liv. Jeg er blandt andet til et presse-event, på shopping, sammen med min forlovet og så er jeg til akupunktur.  Se med, og rigtig god weekend. xx jeres Simone

(Visited 60 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *