Fordi min mor fortjener det bedste

sponsoreret

Hey piger,

Jeg tror ikke, jeg er den eneste der virkelig værdsætter, alt det min mor har gjort/gør for mig og at hun altid er der, hvis jeg har brug for hende. Derfor nyder jeg at kunne forkæle hende og vise min taknemlighed? En ting som jeg hurtigt kan komme til at glemme midt vores travle hverdag.

Så nu hvor det er mors dag på næste søndag, har jeg fået fat i nogle lækre produkter, som jeg ved, min mor ville blive helt vildt glad for! Jeg har valgt deres ‘repair me kit’, der indeholder en lækker ren shampoo, balsam og en treatment oil. Det er faktisk præcis samme sæt som jeg har skrevet om i mit indlæg HER, for en lille måneds tid siden. Min mor og jeg elsker begge luksus pleje men helst fri for parabener, parfume og andet skidt, og derfor ved jeg at glæden bliver stor.
Vi ses ikke så tit da hun bor på Fyn, men jeg glæder mig til at høre fra hende med et smil til op over begge ører.

Nu til lidt om Rønsbøl, for de har nemlig en hel masse forskellige gaveæsker med lækre produkter med priser fra kun 199 kr. som givee stor mulighed for, at finde det helt rigtige sæt, der passer til netop din mor. Et stort plus, er at alle deres produkter som sagt er uden parfume, parabener og farvestoffer. Både sundt og fungerer! I forbindelse med morsdag har jeg fået en mega nice rabatkode til jer som giver 20%, når I handler på Rønsbøls hjemmeside. Med koden “SIMONEMOR20” får I 20% på alt til og med d. 20. Maj. Psst: de har også gratis fragt!
Er det ikke bare fedt? Slut med usund chokolade i morsdagsgave. 😉 Du kan se alle Rønsbøl’s mega lækre og billige gaveæsker HER.

Jeg glæder mig i hvert fald til at fejre min mor d. 13 og give hende en velfortjent gave. Godt nok fejrer vi det i telefonen, men heldigvis ses vi  meget snart, nåe både Gamal’s og mine forældre skal møde hinanden for første gang i næste uge. Det bliver SÅ spændende. Det var alt for nu,

Sidst men ikke mindst ønsker jeg jer og alle jeres skønne mammies en fantastisk mors dag!

xx jeres Simone

(Visited 35 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *