24 Design vs Budgetfund

Hey piger,
Jeg ved at den her type indlæg altid er utrolig populær. Jeg er selv kæmpe fan af de her designer look a like styles, og jeg elsker at man for færre penge, stadig kan være med på de hotteste trends. 🙂 Jeg håber at I kan li’ indlægget, og som altid har jeg indsat links til alle styles under hver kollage. Håber at kunne inspirerer jer. xx jeres Simone

1. Gucci HER // 2. Budget HER // 3. Gucci HER // 4. Budget HER // 5. Gucci HER// 6. Budget HER //

 

7. Chloé HER // 8. Budget HER // 9. Gucci HER // 10. Budget HER // 11. Chloé HER// 12. Budget HER //

 

 

13. Isabel Marant HER // 14. Budget HER // 15. Isabel Marant HER // 16. Budget HER // 17. Alexander McQueen HER// 18. Budget HER //

19. Balmain HER // 20. Budget HER // 21. Chloé HER // 22. Budget HER //

 

 

 

*Indlægget indeholder affiliate / reklame links

(Visited 45 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *