10 produkter der gør dig forårsklar

Hey piger,

Ret ofte får jeg spørgsmål til hvilke produkter som jeg bruger i min dagligdag og hvorfor. Det varierer en del, men jeg har altid nogle all time favorite produkter som jeg vender tilbage til, og dem vil jeg starte med at vise lidt frem her på bloggen bit by bit. I dag vil jeg nemlig vise jer 10 af de produkter som jeg personligt selv bruger til at blive forårsklar – eller rettere sagt, forårslækker! 😉 Alle produkter er vist i kollagen ovenfor, og nedenunder finder I links og beskrivelse af produkterne, og hvad jeg bruger dem til. Smid endelig en kommentar hvis I kan li’ sådan et type blog indlæg. Så laver jeg klart nogle flere af denne slags. xx jeres Simone

1) GHD krøllejern
– Det klassiske krøllejern fra GHD i medium størrelse giver dig flotte lækre krøller som holder hele dagen! Passer også godt til korthår.  Se mine krøller på nederste billede. Find det HER  

 2) Eyebrow gel WunderBrow Eyebrow Gel består af en kombination af fiberhår og pigment. Fiberhårene blandes med Permafix Gel, som sørger for, at farve og fibre binder på øjenbryn, og holder til du fjerner det. Resultatet bliver en langvarig, semipermanent brynfarvning, som er helt vandsikker og klat-fri. Find den HER

3) Clinique solpudder – Solpudderen som giver huden en naturlig solkysset glød. Perfekt til at give en hurtig glød, på dage hvor makeuppen skal gå lidt hurtigt. Pppsssst… den er tilmed også oliefri og den tager derfor også lidt af ens shine – På den gode måde 😉 ! Find den HER 

4) Mascara – Volume Million Lashes passer perfekt til … alle! Den giver en klassisk lækker volumen med og holder hele dagen lang! Jeg har brugt den i årevis. Find den  HER  

5) Hårolie – Nuxe silke sun oil er en hårolie som virker enormt reparerende og plejer håret fra rod til spids! Derudover beskytter den hår og hovedbund mod solen, hvilket vi så småt skal til at tænke på, selv her i kølige Danmark. 😉 Find den HER 

6) Maybeline Concealer -Fit Me Concealer fra Maybelline skjuler ujævnheder på huden og er dermed altid løsningen på dine små hudproblemer! Find den HER 

7)  Little black mask – Little Black Mask fra Doll Face er hudplejens svar på “musthave”. Denne multi-tasking mask hjælper med at bekæmpe almindelige hudproblemer, og giver en superren følelse af blød og fugtig finish! Find den HER 

8) Max Factor Primer – Facefinity All Day Primer fra Max Factor er en perfekt base for din hud. En lækker lotion som jævner hudens struktur og skaber en god base før påførelse af foundation! Find den HER 

 9) Læbestift – Cremet. Mat. Intens. Uimodståelige læber – hvem vil ikke have det? Jeg bruger den næsten hver gang i mine YT videoer.
Denne læbestift forkæler dine læber med en smuk, mat farve i ét strøg! Find den HER 

10) James Read Selftanner – Med nærende ingredienser efterlader denne her elvbruner huden med en luksuriøs fornyet dyb bronzefarve! OG så er den duftfri! Jeg var til et event med James Read i marts på Nimb hotel, og lige siden har jeg virkelig svoret til hans selftanner! Udover den danner så blødgør den huden og virker op til 5-7 dage! Pppsssst… bonus tip – påfør den med en selvbrunerhandske i cirkelbevægelser, så holder farven længere! Sådan en handske kan man bla. købe super billigt i Matas. Find den HER  

*Indlægget indeholder affiliate /reklame links.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *