18 designer fund på udsalg jeg godt gad eje

Marc Jacobs grey tote HER // White Fendi flowet tote HER // Valentino white shoulder bag HER // Saint Laurent Monogram clutch HER // 3.1 Phillip Lim tote HER // Prada shoulder bag HER //

Hey piger,

Jeg lå lige under dynen her til morgen og browsede lidt rundt på diverse designer sites. Jeg leder nemlig lidt efter en ny tote bag for tiden, og so far har jeg været for sløj til at komme ud og shoppe. Så hvad der ikke kan klares fysisk må klares online. 😉
Men any way, dagens gode nyhed er at der lige nu er MONSTER-MEGA-KÆMPE nice designer udsalg online HER, og det er faktisk på en lang række rigtig fede brands os styles. Ikke kun de der mærkelige styles som har solgt dårligt i løbet af sæsonen. Vi taler fine styles fra mærker som Prada, Valentino, Saint Laurent, Balmain, Dolce & Gabbana etc.
Her er mine favoritter fra udsalget, og du kan finde hele UDSALGET HER, som inkluderer både tøj, tasker & sko.

BRUG KODEN: 20jan og få extra 20% på udsalget!! 🙂 xx jeres Simone

Black/Nude Valentino rockstud: HER //  Valentino Rockstud boots HER // Black rockstud heels HER // Saint Laurent boots HER // Valentino glitter snedker HER // Valentino Rockstud Ballerina HER // Furla fur bag HER //


Balmain blazer HER // Balmain boots HER // Balenciaga skjorte HER // Balmain nederdel HER // Balmain top her //

 

 

*Indeholder affiliate.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *