Kostumefester og lækkert lingeri

Sponsoreret

Hey Girls,

For to weekender siden var jeg til den sjoveste tøse-julefrokost! Well, nogle af jer fulgte måske min aften …? (haha)
If not, så var temaet på selve arrangementet simpelthen “Hoe Hoe”, og alle 45 inviterede ladies, kørte virkelig temaet helt ud to the limit.
Jeg kendte ikke mange af de inviterede og jeg var lidt i tvivl om hvor “hoe-agtig” man skulle være. Nå, men ca. to timer før ankomst-tidspunktet havde jeg virkelig en seriøst kostume-krise og jeg tænkte virkelig “what to wear”. Jeg browsede diverse websites frem for at finde inspiration og så måtte jeg ellers være kreativ i egen garderobe. Det lykkedes mig med min egen garderobe af gange kjoler, et par aflagte overknees, en velour choker, sølv vipper & en hvid page paryk at skabe en lidt classy hoe-look, hvis det overhovedet findes, haha.
Jeg lignede i hvert fald mest af alt en eller anden Russisk mafia-hoe!
Da jeg ankom var alle næsten endnu mere hoe end jeg selv, så jeg var home safe, og kunne ånde lettet ud.

Da festen først var igang, fik det mig til at tænke på, hvor pisse hamrende sjove de der kostume-fester er. Jeg nåede ikke til Halloween fest i år, men da jeg først stod der i fuldt outfit med en masse andre skøre damer i kostume, havde jeg det virkelig sjovt! Jeg føler lidt at der er alt for lidt kostume-fester i DK. Nu om dage begynder vi nærmest febrilsk at lede efter en lejlighed til at iklæde os et kostume og have det sjovt – And I love it! Hele opløbet til festen jagten på det mest geniale kostume, er jo i sig selv super sjovt!
Jeg glæder mig i hvert fald allerede til at næste lejlighed byder sig. Det er som om at de der udklædningsfester bare et liiidt sjovere fester, og jeg oplever at folk er meget mere udadvente, glade og slår sig lidt mere løs. (In a good way 😉 )

Dagen derpå lå jeg i sengen og tænkte tilbage på aftenen der gik, og generelt det her med udklædning i alle udstrækninger, og det fik mig til at tænke på den her helt særlige tid om året, nemlig december måned.

For mig er december stearinlys i lange baner, eksotiske krydderierer, silkebånd, græn og lækkert lingerie.
Jeg ELSKER hvert år i december, at forkæle mig selv med en pyjamas og et lækkert sæt lingeri.
December er for mig en måned hvor jeg er meget hjemme, og jeg elsker derfor at tulle rundt i en lækker comfy silkeblød pyjamas med en sofistikeret bodysuit inden under. I den her kolde tid hvor vi har en tendens til at leve lidt med lag på lag på, kan vi altså hurtigt gå hen og lige en sæk kartofler – og hvem gider egentlig det?! Liger man en sæk kartofler, føler man sig sikkert også sådan, haha?! Ej det ved jeg nu ikke. Men jeg elsker i hvert fald at dresse up for min egen skyld, men helt klart også for min forlovedes skyld. (Ikke kæreste, men forlovede haha)
For nogen kan et kostume / body suit være too much, men et styk lækkert lingerie, synes jeg aldrig at man går helt galt i byen med. Det handler jo bare om at finde “det rigtige sæt”, som passer til netop ens humør og personlighed.

Narremissen.dk, synes jeg personligt har et rigtig sjovt og godt udvalg af bodysuits og sofistikeret lingeri, og alt sammen til en virkelig god pris (fra 170kr), der tåler at man måske har råd til at købe ét sæt frem for et enkelt. 😉 Nedenfor har jeg samlet mine favoritter derfra. Personligt har jeg investeret i den røde bodysuit og det sort/røde lingei sæt i nederste kollage. 🙂
Når det kommer til lækre kvalitets pyjamas kan jeg klart anbefale jer at slå et smut forbi Magasin. Jeg synes at de har et godt udvalg til hver en smag og lidt i forskellige prisklasser.

Husk at gør dig lækker for DIG, og fordi du kan! 😉
xx, jeres Simone


Bodysuit 1: her // Bodysuit med røde bånd: her // Velour bodysuit: her // Prikket bodysuit: her //
Rødt sæt: her // Korset: her //
Sæt 1: her // 2 Sort velour bodysuit: her // Sæt 3: her // Sæt 4: her // Sæt 5: her //

Un-wrap me sløjf-sæt: her // Bodysuit: her // Rødt blonde lingeri: her //

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *