Min forlovelsesring & Bryllups spørgsmål

Det her billede, er det første billede vi tog som forlovede, LIGE i det jeg havde sagt JA og havde fået ringen på fingeren, og stadig både græd og grinede på én og samme tid.

Åh hvor var det bare en dejlig følelse. Jeg bliver helt rørt og får glædestårer i øjnene bare ved at tænke tilbage på det helt specielle lille øjeblik og hele vores særlige aften sammen, hvor jeg sagde JA til manden som jeg elsker over alt på jorden, og som jeg nu skal dele resten af mit liv med.

Shit det lyder helt skræmmende at skrive. Jeg kan i et splitsekund godt føle mig helt utrolig voksen, men ved I hvad?
Jeg synes faktisk at det er den dejligste følelse som jeg nogensinde har følt i min lille krop. Også her efter frieret – det er virkelig noget helt særligt at være forlovet. Jeg kan på ingen måde sammenligne det med noget.

Jeg kan huske første dag ude i offentligheden med ringen på fingeren. Jeg følte mig “voksen”, så rolig, så glad, så tryg og SÅ STÆRK! Stærk fordi jeg nu ved at jeg har fundet den rette for mig, og fordi jeg dybt inde i hjertet ved, at han elsker mig ubetinget højt af hele sit hjerte. Han elsker MIG  for den som jeg er. På både godt og ondt, og efter mange års bekendtskab og knap 2 år som kærester, føles det hele bare så “meant to be” og så freakin’ dejligt!
Lige nu glæder jeg mig bare til vores store eventyr sammen, som allerede er begyndt, og jeg glæder mig til at dele eventyret med alle jer derude! <3

Hvornår skal brylluppet være?
Det aaaaner vi ikke endnu! Vi har slet ikke travlt. Men jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke var begyndt at komme lidt i bryllups mood, og kigge på kjoler (kun online endnu 😉 )

Spørgsmål nr. 2 på toplisten lige pt. er: HVORDAN SKETE FRIERET?? Og hvor og hvad??
Well, det skal jeg også nok snart dele med jer. Bare rolig! 😉 Vi har bare lige haft brug for at nyde det helt særlige moment for os selv de seneste par dage. Stay tuned for more wedding gossip. 😉
Til sidst: Hvordan ser ringen ud?  Den er god nok, jeg har endnu ikke vist den frem endnu, men I kan se den på billedet ovenfor. Den er i det fineste hvidguld med den flotteste brilliant, som er den type slibning der gengiver lyset bedst og smukkest i den flotte diamant. Den er simpelthen bare helt igennem perfekt, og ligesom jeg havde drømt om. 😉
Der fik Gamal virkelig sat sig selv på prøve, men jeg må jo bare erkende at manden har god smag!

Nå, kys & kærlighed herfra den lyserøde sky på Havneholmen! 😉
xx jeres, Simone

PS: Afslutningsvis vil jeg bare lige sige igen, af hjertet tak for alle jeres søde beskeder på dagen. De varmer virkelig!

(Visited 116 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *