Outfit update & dagen igår

Hey loves,
Jeg tænkte at jeg lige ville vise mit nye outfit frem og opdatere jer på min dag igår.
Jeg har fået en del forespørgsler ang. mit outfit igår – især på  kjolen, som jeg også selv synes er mega flot!
Det er endnu et af mine budgetkøb. Jeg mener at kjolen kostede 3-400 kr og det samme for mine jeans.
Jeg har i hvert fald lige samlet nogle direkte links til alle mine items her nedenfor.
Dagen igår var virkelig super hyggelig. Jeg startede dagen med morgenboller og hygge på kontoret, og ved 12 tiden var jeg til møde med søde Lou, hvorefter vi var ude og skyde lidt outfit billeder. Efter shoot var vi inviteret til fint event med selveste Mrs. Rodial på Maio Restaurant i Illum.
Mrs Rodial er bla. hende som har skrevet den vildt populære bog “How to become an overnight succes”. Derudover er hun stifter og ejer af det succesfulde skincare brand “Rodial”. Bogen skulle være vildt inspirerende business-wise og derudover har jeg også hørt, at den skulle indeholde lidt humoristisk gossip i branchen. Bogen er skrevet af Mrs. Rodial herself aka Maria Hatzistefanis, og jeg glæder mig virkelig til at læse den! Jeg gik hvert fald derfra vildt inspireret og høj på energi. Den måtte jeg lige anbefale jer – og nej det er ikke sponsoreret eller reklame e.l., men ren anbefaling fra hjertet. 🙂

Efter event med Mrs. Rodial hastede vi videre mod Magasin hvor make up brandet Anastasia inviterede til præsentation af deres nye kollektion. Gosh, hvor var der bare nogle fine ting! Jeg fik bla. lagt øjenskygge fra deres nye palette, som var helt utrolig smuk! Efter en lang dag i byen, hentede Gamal mig, og sammen gik vi en laaang tur langs kanalen og fik talt dagen igennem. Alt i alt en virkelig skøn dag. Jeg er dybt taknemmelig.
Det var bare lige en lille update herfra. Links til mit outfit og billeder fra dagen finder I nedenfor.
xx, jeres Simone


Dress: here // Fur: here // Belt: here // Sneakers: here // Socks: here // Jeans: here // Bag: here // 

*Indlæg indeholder affiliate / reklame links.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *