15 fede overknees

 

Hey piger,

Der findes ingen perfekt vinter uden et perfekt par over knees! ūüėČ
Defor har jeg fundet en samling af nogle super fede over knees som jeg selv g√•r og savler lidt over.¬†Personligt har jeg¬†k√łbt dette¬†selvsiddende par, som jeg ogs√• har vist frem i min seneste YouTube video (Se den HER / nederst i indl√¶gget).
Dem er jeg super glade for, men jeg kan uden tvivl ikke leve med kun et enkelt par. ūüėČ Jeg dr√łmmer lidt om nogle med h√¶l eller i farven r√łd eller hvid. Se mit lille udvalg af dr√łmme over knees nedenfor. Links finder du under kollagen.
xx jeres Simone 

Black slim boot // Blue velvet boot // Grey boot // Light blue velvet  // Blue velvet // Black regular boot // 


Glitter boot // Black heeled  // Beige boot  // 
Black flat boot // Black heeled slim boot // Bordeaux slim heel // Red velvet boot // Stud boot  // Black velvet boot //


Find mine boots HER

Indlæg indeholder affiliate / reklame links.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *