16 fede wrap dresses på budget

Link til min kjole på billedet: HER

Hej piger,

Hvis du kun ønsker at investere i én kjole denne sæson, bør du vælge en lækker wrap dress. Kjolen er blandt sommeren 2017’s største tendenser, og den fortsætter endnu. Snittet på en wrap dress er så fint, og er enormt smukt og klædeligt på alle kvindekroppe. Jeg sidder i dag og lurer lidt på forskellige kjoler til mine kommende julefrokoster. Derudover mangler jeg også et par fede simple wrap dresses som bare kan peppe min garderobe lidt op. Det gode ved de her type kjoler er, at de både kan bruges til hverdag og fest. Ønsker du at nedtone looket lidt og gøre det en anelse mere causal, så kan du blot smide et par fede jeans indenunder eller matche med et par cool sneakers. Ønsker du derimod at skrue lidt op for charmen og feststemningen, kan du bære kjolen med bare ben eller et par elegante strømpebukser og mixe og matche op med nogle fine smykker og lækre hæle. Voila! Genial kjole, som virkelig er klædelig på A-L-L-E kvinder. 🙂

Jeg har i det her indlæg støvsuget nettet for super fede wrap dresses på budget, og finder I det her indlæg nice, så smid endelig en kommentar, så laver jeg meget gerne et indlæg mere – eller et som ikke er på budget?
Rigtig god weekend.
xx jeres Simone


Dark blue dress  // Blue velvet dress // Black dress  // Rose dress //

Red dress // Black wrap dress  // Checkered dress //   Black blazer wrap //

Fower dress  // Dark blue dress  // One shoulder dress  // Dott dress //

Open shoulder dress // White shirt dress // Black dress  // Checkered dress  //

Light blue dress // Pink dress // Dot wrap dress // Leopard dress //

*Indlæg indeholder affiliate/reklame links.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *