Sofaer og interiør på budget

Sofamodul HER  – på 50% lige nu // Tæppe HER // Lampe HER // Planter HER //

Hej damer,

Mit seneste bolig-indlæg (som du forresten kan læse HER) var utrolig populært, så derfor har jeg i dagens anledning taget mig tid til at lave en lille bolig update Part 2 kaldet “Sofaer og interiør på budget”. What’s not to love? 😉
Jeg har her samlet lidt forskellige imteriør ting som jeg enten netop har bestilt eller stadig går og savler over.
I indlægget her har jeg inddraget budget sofaer fra Sofa.dk som laver de lækreste sofaer og moduler! Jeg er især fan af dem i velour, og har selv nedenstående blå velour modul stående i min stue. Den er såååå smuk! Kort fortalt opdagede jeg i foråret deres koncept, som er et “Sofa på bestilling -koncept” til virkelig rimelige penge. Lige nu kører de endda 50% på nogle af sofaerne og modulerne. Jeg håber at I er ligeså vilde med mine bolig fund som jeg er, og at I kunne bruge inspirationen.

Links til alle mine bolig-fund finder I under hver kollage. 🙂

Rigtig skøn dag til jer alle! xx Simone 

kol2

Sofa HER // Vase HER //  Plakat HER // Lampe HER //

kol3

Sofa HER //  Puder HER // Metal holder HER //  Krukke HER // Bord HER //

kollag5

Sofa HER  – på 50% lige nu //  Kaktus HER //  Palme HER //  Bananpalme HER //  Lampe 1 HER // Bord HER //

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *