Spis en pille og se yngre ud?

Sponsoreret

Hej damer,

Jeg fik hertil morgen lyst til at fortælle jer lidt om kollagen og min gode erfaring med kollagen-tilskud.

It’s a fact at skønhed ikke kun handler om det ydre, og gennem årene har jeg efterhånden lært, at der virkelig er meget man kan gøre indefra, for at få et skønnere udseende, og samtidig et bedre velvære. Her mener jeg en god kost, kosttilskud, olier osv. At give kroppen det som den behøver, har virkelig for mig været en øjenåbner. Vi er jo alle bygget forskelligt og derfor også meget forskellige behov.
Men det der med bare at gå til skønhedsbehandlinger og efterfølgende gå hjem og fylde make up på ansigtet, er i hvert fald ikke den løsning som jeg foretrækker.

Det som jeg synes er specielt fedt ved kollagen tilskudet, som er det som jeg vil “præsentere” jer for i dag, er at det er en hudplejetablet  der tilfører huden næringsstoffer indefra. Ikke nok med det, så bidrager det til normal dannelse af kollagen i kroppen, som betydning for en normalt fungerende og smuk hud. Dvs. ved hjælp at et tilskud, booster tilskudet også vores egen lille “kollagen-fabrik” i kroppen. Genialt!

Kollagen er jo noget som vi alle har i kroppen i forvejen, da vi selv er i stand til at producere dettte fantastiske stof. Faktisk udgøres 70 % af hudens vægt af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre vi  bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. Jeg er kun 25 år, men jeg kan dæl dulme godt se forskel på min huds spændstighed bare fra 24 til jeg fyldte 25, nu snart 26 år. Nogen vil måske sige “fanatisk”, mens jeg ser på sagen med andre øjne, og blot ønsker at optimere hvor jeg nu kan. 🙂

Det skal ikke blive for lang en smøre om kollagen, jeg ville blot lige dele min store begejstring og gode erfaringer med kollagen tabletterne.  Husk selvfølgelig at spise godt og sundt og få en masse væske (vand), og så er du allerede godt på vej!
De kollagen-tabletter som jeg spiser forhandles hos Forever Aloe Vera og du finder dem ved at klikke HER.

Håber I kunne lide dagens lille beauty indspark. Ha’ det skønt derude! xx jeres Simone

thumb_446781__product_display

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *