Månedens behandling: Mesoterapi

Hej Ladies,

 – Og velkommen til min lille “lancering” af mit nye koncept kaldet”Månedens Behandling”.

Hver måned fra i dag, vil jeg teste en ny, spændende og lidt anderledes behandlingsform som endnu ikke er så kendt i Danmark. Jeg har rejst verden rundt og både set og prøvet diverse sjove og mærkelige behandlinger, og mine favorit behandlinger får I her serveret, hver eneste måned til og med December.
Det som jeg har fået lavet i denne måned hedder “Mesoterapi” og er den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet, fasthed og giver din hud et fugtboost.
Mesoterapi er især oplagt til de unge med mange akne ar, da mesoterapi bekæmper grove porer og aknear – og er også oplagt til dig der døjer med meget tør, grå eller slap hud.
Se hvorfor jeg har fået lavet Mesoterapi, hvordan og hør om min oplevelse med det.

Videoen er IKKE sponsoreret og er lavet på eget initiativ, da jeg i forvejen er en meget glad kunde hos Alfa Omega Klinikken i København.
Få mere info / booking af tid, se deres hjemmeside HER.

Tusinde tak fordi du så med!  Husk endelig at SUBSCRIBE på min kanal lige HER, og gi’ den her video et LIKE.

Det ville jeg blive mega glad for.  God søndag! xx  jeres Simone

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *