Interiør på budget – Mit hjem


Pendle HER // Magasin holder HER // Planteskjuler: HER // Velour stol HER //

Hej damer,
I dag skal det handle lidt om bolig og interiør. Som nogle af jer nok har bemærket på min Snapchat, så har jeg de seneste par uger virkelig solgt ud af min garderobe m.m. og senest også mit garderobe skab osv..
(Det er faktisk ikke solgt endnu, så hvis nogle af jer er interesseret, så kan du se skabet i mit indlæg HER, og send mig en mail til st@artst.dk hvis det skal være dit). 

Grunden til at jeg er gået helt bananas med at sælge ud af mine “gamle” ting, er fordi jeg har haft en kæmpe trang til at lave lidt om herhjemme. Vi kom aldrig 100% plads da Gamal og jeg flyttede sammen i marts måned, og det projekt har jeg nu kastet mig over for fuld skrue. 😉
At skabe et hjem og ikke mindst nogle hyggelige rammer er ikke noget som man bare lige fikser på en eftermiddag. Det tager skisme tid har jeg fundet ud af. Vi har en del kvadratmeter, og ikke mindst har jeg nu et helt hjemme-kontor også, som jeg vildt gerne vil have færdigt og gjort rigtig hyggeligt, nu hvor vi snart går efteråret i møde. Ergo skal alle hyggekroge, dutter og dimser altså være på plads. I min rejse på bolig-indkøb de seneste par uger, har jeg gemt lidt billeder af nogle af de skønne ting som jeg har købt, og det fik jeg lyst til at dele med jer. 🙂

Så snart jeg føler at det hele sidder lige i skabet, lover jeg at lave en ny “House Tour” video på min YouTube kanal. Indtil da kan du se min seneste “House Tour” video ved at klikke HER, hvis du er nysgerrig efter at se hvordan jeg bor.
Ellers vil jeg bare sige enjoy, tak fordi at du læser med, og du finder links til de forskellige ting under hvert billede.
Rigtig god weekend. xx, jeres Simone

col2

Duft HER // Sandfarvet pude HER // Aflang pude HER // Fringle pude HER //

col3

 

Bakkevogn HER // Gulvtæppe HER // Kurv HER // 

col4

Bord HER // Sengesæt HER // Knagerække HER //

col5

Kurv HER // Marmor bakke HER //  Reol HER // Poster HER // 

col6 Guld potter HER // Sort æske HER // Kaktusser HER // Monstera plante HER // 

* Indlæg indeholder affiliate / reklame links.

 

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *