20 maxi kjoler, jeg drømmer om

Hej Ladies,

I dag skal det handle lidt om maxi kjoler. Jeg sværger til maxi kjoler, da maxi kjoler er helt igennem perfekt til alle salgs begivenheder! På Stranden, i skole, på kontoret, indkøbsturen, eller til fest.

For nogle år tilbage havde jeg det lidt sådan at jeg forbandt en maxi kjole med fine begivenheder,  men sådan behøves det jo slet ikke være. En maxikjole er lige så meget en casual kjole, som skal styles op og ned med diverse accessories.  Jeg er helt vild med det casual maxi-look, med en lang kjole, et par sneaks og store solbriller. Jeg synes det ser super ekslusivt ud, samtidig med at det bare er super funktionelt. Dobbelt bonus er, at maxi kjoler er sindsygt behagelige at have på – meget rarere end et par stramme jeans og en top.
Hvis det stod til mig kunne jeg shoppe mig fattig i maxi kjoler (hvilket jeg faktisk lidt gjorde igår aftes). Any way, her har du nogle af mine seneste maxi køb + de kjoler som jeg stadig savler over. 🙂 Der er links til kjolerne under hvert billede.
Enjoy! xx jeres, Simone

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE //

max3

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE //

 

max1

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE //

max5 1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE //

max2 1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE //

*Indlæg indeholder affiliate / reklame links.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *