Short hair, don’t care

Hey Ladies,

Bare rolig, jeg har ikke fået en hjerneblødning og cuttet hele mit lange hår af, som billede nummer 1 måske indikerer! 😉

Jeg sad igår til frisøren hos Stuhr på Frederiksberg, som jeg nu altid gør hver 3 måned, men denne gang med en trang til bare at gøre et eller andet helt vildt drastisk! Kender I ikke det?
Jeg kan godt få det lidt sådan at jeg nogen gange bare har lyst til at gøre et eller andet “sindsygt” som jeg normalt aldrig ville have gjort i “normal-tilstand”, haha!

Igår overvejede jeg kraftigt en page klipning, men min søde frisør som igennem mange år har ordnet mit hår, fik mig talt på rette spor igen, og fik overbevidst mig om at jeg ville blive så ked af at miste mit lange sunde hår, som har taget mig for evigt at gro. Det vi så gjorde i stedet for, var at tage en god tot, altså hele mit forreste hår, og klippe det helt kort i stedet.

På den måde ville jeg stille og roligt kunne se om jeg ville kunne vende mig til den lidt kortere længde. Til de af jer der ikke kan huske det, så var mit pande hår ligeså langt som alle de andre længder – Så man må sige at dette frisure-change, er den vildeste som jeg har foretaget mig i 7 år haha! Og så er det bare et cut i pandehåret! Shit hvor er jeg bare kedelig hva’! 😉

Men helt ærligt, så må jeg indrømme, at da jeg vågende i morges var jeg pænt glad for at mine lange lokker stadig var til at finde på mit hoved og ikke i skraldespanden.

Jeg er nu blevet helt vildt glad for min nye frisure! Pandehåret fik en kæmpe tur, og så fik jeg klippet næsten 10 cm af længderne. Jeg synes at det har fået et super friskt og måske endda også et lidt mere “modent” look. Jeg er i hvert fald vild med det, og jeg er evigt taknemmelig for min talentfulde frisør Christina hos Stuhr, som simpelthen er så dygtig og forstående!

Håber at I også kan lide det!
xx jeres, Simone

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *