Outfit update

Hej Ladies,

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend? Jeg har virkelig hygget mig. Jeg har fået trænet en masse, gået nogle lange turer, og lørdag var Gamal og jeg ude at spise med min veninde Carla og hendes søde kæreste Louis. Vi var på Karma Sushi og sluttede af med cocktails på Brønum. Det var virkelig en hyggelig og sjov aften! Igår gik Gamal og jeg igang med at indrette mit kontor og walk in closet, som endnu ikke er helt på plads, og så udgav jeg min nyeste YouTube video, hvor jeg sælger ud af min garderobe. Sko, tøj, tasker m.m. Den kan du se på min YouTube kanal ved at klikke HER.

Nå, men jeg tænkte at jeg lige ville dele gårsdagens outfit med jer, da det viser sig at det ikke kun er mig som er helt vild med den her smukke røde flæse bluse. 😉 Links har du nedenfor.
Ha’ nu en rigtig skøn mandag! xx, jeres Simone

Bluse: HER // Taske: HER //  Jeans: HER // Sko: HER //

img_0580

look

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *