Derfor er morgenmad det vigtigste måltid for mig + opskrift på Acai bowl

Hej derude,

Efter jeg lavede min “What I eat in a day” video (som du i øvringt kan se ved at klikke HER), er jeg blevet spurgt om jeg ikke nok vil gå lidt mere i dybden omkring hvorfor morgenmad er så vigtig for mig, og hvordan jeg rent faktisk laver den der flotte overskudagtige acaibowl på under 5 minutter i hverdagen.

Lad os starte med: Hvorfor er morgenmad så vigtig?

Sund morgenmad er for mig = en start på dagen!
Hvorfor? Fordi at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og fordi at jeg personligt sværger til en god og sund morgenmad hver eneste dag! Den skal både mætte, være sund og bidrage til en masse energi! Mine to morgenmads favoritter lige i øjeblikket er en god grød med lækker topping og Acai Bowl.

Jeg vil derfor til at starte med her dele min lille “morgenmads-hemmelighed” med jer:  nemlig opskriften på en sund og nem Acai Bowl, som ikke tager mere end 5 minutter at lave!

Når jeg står op om morgenen, efter mange timers søvn, er mit blodsukker som de fleste andre ret lavt, fordi det er længe siden at vi har spist. Kroppen vil derfor have brugt af sine reserver af sunde proteiner og fedtstoffer, for at reparere sig selv imens vi sover.

Så min krop craver bogstaveligt talt efter sunde fødevarer  der kan give mig den rette mængde af energi, og de nødvendige byggeklodser der skal til for at holde mig mæt, glad, sund, smuk, og samtidig med at den bidrager til at jeg kommer endu bedre igang med min dag.

… Og husk så lige: du er hvad du spiser! 
Så hvis målet er at se godt ud og have masser af energi fra morgen til aften, er det første og vigtigste som du kan starte dagen med, en god omgang morgenmad! Jeg lover at du kommer til at elske det, ligeså meget som jeg gør!

Jeg laver den her nemme Acai Bowl flere gange om ugen, som du sikkert er stødt på utallige gange på instagram, pyntet i Instagram-venlige striber af diverse friske pyntelige toppings.
Den smager lige så skønt som den der ud, og acai er fyldt med 10-30 gange så mange antioxidanter som eksempelvis blåbær!

Ingredienser: 

1 frosen banan i skiver / 1 avokado

1 kop frosne blåbær

2 spsk Acai pulver

1 dl Mandelmælk

Topping:
Pynt med dine yndlings frugter, kerner eller urter.
Jeg elsker personligt at toppe med kokos, müsli, frisk mynte, banan, granatæble kerner eller passionsfrugt.

Det tager ikke mere end 5 minutter at lave, og sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til smoothien er blød og cremet. Kom acai smoothien i en skål / bowl og pynt med topping. (Acai pulver kan købes i Føtex / diverse helsekost butikker / online).
Bonus tip:
Du kan også komme 1 dl mandemælk mere i, og drikke den på farten imens du spiser dine toppings ved siden af, som en ekstra lille snack! 😉

xx, jeres  Simone
(pssst: du kan følge mine sunde og nemme opskrifter på Snapchat / Instagram Story hvor jeg poster  nye tips flere gange om ugen: @SimoneTajmer)


(Visited 102 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *