Blue Trend Alert

Hej damer,

En solrig morgen med blå himmel fortjener en omgang “Blue Trend Alert”, og det har jeg her strukket sammen til jer.
Jeg er selv mega fan af farven blå, som faktisk må være min yndlings farve. Eftersom vejret på det seneste har været en smule utilregneligt, er jeg så småt begyndt at shoppe lidt “overgangs-tøj”, så jeg så småt er klar til at gå sensommeren og efteråret i møde. Jeg håber at du kan li’ de smukke blå farver,  der er i hvert fald links til alle styles under hver collage.

Min skjorte på øverste billede er fra Zara, men er desværre udsolgt. Men du kan finde en skjorte der ligner på en PRIK lige her. 🙂
Nu vil jeg hoppe i tøjet og gøre klar til et spændende møde…
xx jeres, Simone


skaermbillede-2017-07-31-kl-13-15-10

Jeans: HERE //  Bracelet HERE //Dress HERE // Fringle shirt HERE // Long shirt HERE // V-striped top HERE // Belt HERE // Bag HERE // Denim jacket HERE // Sneaks HERE // Knit HERE // Skirt HERE //

skaermbillede-2017-07-31-kl-13-28-10 Dress HERE // Bag HERE // Bra HERE // Pj shirt HERE // Clutch HERE // Ring HERE // Heels HERE // Loafers HERE // Jeans HERE // Long dress HERE // Kimono dress HERE //

*Indlægget indeholder affiliate.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *