LIVING ROOM TOUR + Rabatkode

Sponsoreret

Hej bloggen!
Jeg går helt bananas med at lave videoer lige for tiden, og i dag handler det lidt om indretning af vores stue her på Havneholmen. Min video her er lavet i samarbejde med Desenio, som jeg personligt selv har været tilhænger og stor kunde af, i rigtig mange år.

Til de af jer der ikke kender til Desenio, så laver Desenio trendy og flot vægkunst som alle har råd til. Den billigste plakat koster eksempelvis kun 29 kr! Det er vildt! De har kun eksisteret i små 7 år, og er allerede i mere end 33 lande. Det synes jeg virkelig er sejt gået!

Så kort sagt sælger de Skandinaviens bredeste udbud af plakater og ophængningstilbehør i form af rammer, lister og klemmer, og der kommer hele tiden løbende nyt sortiment så de hele tiden matcher de seneste trends inden for indretning og design. Jeg er en glad bruger og skifter altid vores væg herhjemme en små to gange året, og så er det også en genial gaveidé til en/nogen man holder af. 🙂

I dag har jeg lavet en ny væg i vores stue, og det viser jeg frem i min video nedenfor.

Målene på mine billedrammer er:
70 x 50 cm
50 x 40 cm
30 x 20 cm
30 x 20 cm
OG
Så har jeg fået en rabatkode til jer der giver 25 % på alle plakater hos Desenio tirsdag 18 juli til torsdag 20 juli 2017. Gælder alle posters PÅNÆR “handpicked” og rammer.

Koden er: SIMONE og gælder kun i dag d. 18, 19 og 20 juli 2017. Du finder hele Desenio’s udvalg HER.

Enjoy 😉 xx, Simone


PPPPSSSSST: Husk at Subscribe på min YouTube kanal HER. Tusinde tak! <3

 

 

skaermbillede-2017-07-18-kl-13-52-22

skaermbillede-2017-07-18-kl-13-52-52

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *