5 tips til et sundt og lækkert hår

Hej Ladies,

Jeg for tiden begyndt at ”lege” lidt mere med mit hår end på normal vis.
Det vil sige at jeg virkeligheden bare er begyndt at gøre lidt mere ud af mit hår, som ellers har fået lov til at leve sit eget liv det sidste halve årstid, hvor mit hår nok nærmere har afspejleret mit arbejdsniveau: travlt og hektisk!

Anyway, men i den forbindelse har jeg i den seneste tid testet den her GHD Purple Styler, som faktisk er utrolig effektiv.
De af jer der hidtil har læst mine andre ”hår-indlæg”, ved at jeg er rigtig glad for GHD’s produkter.

I den forbindelse har jeg derfor i samarbejde med Nicehair.dk fået lov til at udlodde 1 stk. GHD Purple Styler til en heldig vinder, og alt du kal gøre for at deltage i konkurrencen er at smide en kommentar her på bloggen med dit navn og alder. 🙂

Nå, men det som jeg søgte i min styler, var en styler som på et splitsekund er var opvarmet, og som både kan lave krøller, fald i håret og glatte, og det kan denne lækre styler!

Når jeg er så meget på farten som jeg er, ”bor” jeg oftest i min taske eller kuffert, og her er det virkelig fedt at kunne nøjes med at slæbe én enkel styler med i forhold til før, hvor jeg altid slæbte både mit glattejern OG mit krøllejern med mig.

Jeg kan klart anbefale jer den her Purple Styler hvis du har samme behov som mig, og hvis du søger en styler der ”kan det hele”. Ikke nok med det perfekte glattejern, er det naturligvis også vigtigt at man gør sit for at holde sit hår sundt, og jeg tænker derfor at jeg lige vil give jer mine “5 hurtige til et sund og lækkert hår”:

1: Brug et varmebeskyttende produkt: Der findes mange af slagsen, men jeg sværger personligt til GHD’s egen. En varmebeskyttende serum giver maximal beskyttelse af håret i forbindelse med føntørring og styling med glatte- og krøllejern, og derudover har det en antistatisk virkning på håret og gør det både blødt og glansfuldt.

2: Ungdgå at vaske for ofte: Vask hår max 1-2 gange om ugen. Når du vasker håret flere gange om ugen eller dagligt som mange kvinder gør, slider det utrolig kraftigt på håret ? Faktisk mere end du lige går og tror at det gør. Jeg vasker mit max 1-2 gange om ugen efter behov.

3: Bliv klippet ofte: Jeg får personligt klippet mine spidser hver 3 måned. Det er ikke en skrøne, men en nødvendighed at håret trænger til at blive studset hver tredje måned for at kunne holde sig sundt og smukt. (Mit trænger virkelig i øjeblikket!)

4: Drik olie shots og spis Silica:  Silica er den mest geniale vitaminpille som styrker hår, hud og negle. Den virker super godt og har virkelig gjordt store fremskidt i mit hår på kort tid. Jeg tager den oftest når jeg er ude at rejse og håret dermed er ekstra udsat, eller i perioder hvor jeg er lidt stresset. Udover det forsøger jeg hver morgen at drikke et shot olie. Lige nu drikker jeg en olie der der hedder “Livets Olie”. (Begge dele fåes i Matas).

5: Kur: Ligesom det er vigtigt at tilføre huden fugt og bevare huden blød og smidig er det også vigtigt at du tilfører håret fugt. Hvis håret er lækkert og blødt undgår du knækkede og udtørrede hårstrå. Håret fremstår samtidig meget mere sundt og glans. Man kan sige at hårkur er for håret er lidt det samme som en bodylotion er for huden.
Du kan ikke bruge en hårkur for ofte – kun for sjældent! Jeg er ikke altid for god til at huske det, men jeg bruger den oftest engang hver anden gang jeg vasker hår.

Jeg håber at du kunne bruge mine små hår-fifs.

xx Simone

a5bf74268d7c24abff0e0211ef331d6f

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *