5 tips til at komme smukkere gennem sommeren

Sponsoreret

Hej Ladies,

Da jeg i forrige uge var et smut til Italien, besluttede jeg mig for at jeg ville lave en lille “Sommer Guide” til jer.
Den her tid (som vi forhåbentlig også i DK) går i møde nu, inkluderer masser af sol, saltvand og pool. De tre ting gør, at vi skal være ekstra gode ved os selv og værne om vores hud. Gamal og jeg sad forleden og grinede da vi talte om gamle dage da jeg var 18 år og og boede i min første lejlighed på Amager. Den tid fik mig til at tænke på den periode i mit liv, hvor jeg var 18 år, og havde et flip hvor jeg gik i solaire en gang om ugen! What! Hvad tænkte jeg dog på! Og selvfølgelig uden solcreme! Da jeg var barn gik min mor altid meget op i at vi skulle smøres ind i solcreme fra top til top, men da jeg blev ældre og flyttede hjemmefra var det som om, at den der solcreme ikke betød så meget mere. Faktisk havde jeg det bedst uden, og skidt pyt hvis jeg blev lidt rød den første dag, for når sommeren var ovre, var jeg mørk som en afrikaner og meget glad og tilfreds! De år fortryder jeg virkelig meget nu, men herre gud, heldigvis blev jeg klogere for et par år siden, da jeg til et event  fik scannet mit ansigt og fik lavet en hud-analyse, der meget tydeligt indikerede at jeg var disponeret for pigmentfejl, som så småt er ved at komme til syne. De seneste år har jeg derfor virkelig værnet om min hud og hår, og jeg synes selv at jeg er kommet frem til formlen på “De 5 bedste tips til at komme smukkere gennem sommeren”. 

1: Start dagen med at skylde dit ansigt i iskoldt vand, og dup den derefter tør.  Påfør så en god nærende dagcreme med solfaktor i. Er du ligesom jeg disponeret for pigmentfejl, kan det være til stor fordel at vælge en dagcreme med høj solfaktor.
Psst: husk selvfølgelig også at smøre kroppen ind i solcreme – også selvom du ikke skal ligge og slikke sol.

2: Undgå kruset hår! Hvis du er ude at rejse og vasker hår i et fremmet land, har du måske bemærket, at dit hår kruser meget mere end normalt. Jeg ligner den vildeste puddel hver gang jeg vasker hår i sydeuropa. Men bare rolig, der er hjælp at hente! Du skifter bare dit håndklæde ud med en blød T-shirt i stedet. Fibrene i dit håndklæde kan være alt for hårde for dit hår og kan både ødelægge det og gøre det mere kruset.

3: Must have produktet når du forlader hjemmet er Ginzing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist fra Origins.
Misten virker super opfriskende,  og giver øjeblikkeligt huden et energy boost og fugt til en træt hud, som huden oftest bliver i varmen eller hvis man opholder sig et sted med meget tør luftfugtighed. Ginzing misten kan du bruge både morgen, middag og aften, som et energi-boost. Det er klinisk bevist at den gør hudens struktur mere jævn på bare 2 uger. Det var faktisk det som fik mig til at prøve misten i første omgang, og tro mig, din hud vil takke dig for den! 🙂
PS: Den hjælper også til at fjerne dine døde hudceller.

4: Vand, vand og atter vand. Drik gerne ½-1 liter stuetempereret vand som det første når du vågner, og fortsæt derefter resten af dagen med et godt væskeindtag.
Hvorfor stuetemperatur? Fordi at det er sundest, og fordi at kroppen hverken skal bruge uanede mængder af kræfter på hverken at køle vandet ned eller op når du indtager det.Moisturizer

5: Når du kommer hjem efter en lang dag, så slut da dagen af med et godt renseprodukt til ansigtet, og slut af med Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer fra Origins. Det er ikke for sjov at den hedder “Energy-Boosting  Gel” 😉 Den giver virkelig øjeblikkelig fugt og gør huden super blød og smidig. Cremen er utrolig let og oliefri, og trænger ind på 2 sekunder. Den giver virkelig en flot glød og dufter overdrevet godt af citrusfugter! Derudover er den velegnet til alle hudtyper.

origins

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Halløj Simone. ✌🏼
  Synes du er super cool og kreativ med både indlæ/blogposts og de temaer som du vælger at tage op. Jeg har en sensitiv hud og er med årene (samt pengepungen er blevet større😊) blevet meget mere bevidst om at kæbe produkter der er gode for min hud. Derfor krydser jeg alt hvad jeg har for at det bliver mig som får de lækre Origin produkter i hænderne! 🙏🏼
  Fortsat rigtig god dag.

  • Hej Katrine,
   Tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at du synes.
   Jeg kan godt forstå at du krydser fingre – god hudpleje er alt 😉
   Kh Simone

  • Hej Simone elsker din blog 😁❤️ Du er så inspirerende og et dejligt positivt menneske . Jeg har en rigtig sensitiv og uren hud som kunne have rigtig godt af et godt produkt som jeg har hørt er Origin. Håber det er mig der er så heldig af blive ejeren af de skønne produkter fra Origin. Tusind tak for din positivitet. Hilsen Caroline 🌸❤️😊

  • Hej Simone😊
   Super gode råd😊 Desværre er der ingredienser i produkterne som os med sart hud ikke altid kan klare.☹ Har selv sart hud og pollenallergi så reagere desværre med rød hud og knopper af deres kombi med parfume og planteingredienser😳 Men ellers dejligt indlæg😊👍

 • Jeg bruger selv foundation fra Origins som jeg er super glad for, men har faktisk ikke rigtig prøvet nogle af deres andre produkter – derfor kunne det være så lækkert at vinde disse skønne produkter 🙂
  Ha’ en dejlig dag!

 • Hej Simone, super fedt og sjovt blogindlæg❤️, jeg vidste slet ikke det om at vandet skal være på stuetemperatur. jeg har mange gange prøvet at være inde i en Matas og gå hen og stå og dufte til lige præcis de produkter fra origins🍊. Jeg har vel bare aldrig fået mig sammen til at købe dem. 😁🍊 Så håber jeg da at jeg kan vinde dem nu haha…

  Fortsæt det gode arbejde💪🏼❤️

  • Hej Olivia
   Tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at du synes. Og det kan jeg godt forstå! De både dufter helt vildt godt, og så er de virkelig gode. 🙂

   Knus Simone

 • Heyy Simone
  Jeg finder din blog og dig som person, meget meget inspirerende. Og nyder endnu et super lækkert og brugbart indlæg. Min hud kunne nok godt bruge lidt hjælp her i sommervarmen, så et par lækre produkter fra Origins, ville jeg blive super glad for!
  God sommer
  Knusss

  • Hej Julie
   Tusinde tak, det er jeg virkelig glad for at du synes. Tak fordi du følger med, og held og lykke i lodtrækningen 😉 Rigtig god sommer

   Kh Simone

 • Lækker lækker konkurrence, som jeg selvfølgelig ikke vil undlade at deltage i! og tak for dine dejlige youtube videoer – følger lystigt med 🙂

 • Lækkert indlæg Simone!! Du er så inspirerende, og produkterne lyder virkelig som noget jeg vil holde af !

 • Hej Simone!
  Først og fremmest sikker nogle lækre produkter😍 Jeg er selv stor fan af plejning og produkter der giver det bedste resultat, dog har jeg desværre aldrig selv invisteret i nogle gode anvendelige hudprodukter, da SU’en ikke rækker så langt😅 Jeg krydser derfor alt hvad jeg har for at vinde denne fantastiske giveaway 😍🤞🏻
  Kærlige hilsner fra Klara

  • Hej Klara

   1000 tak! Det forstår jeg godt, det er virkelig nogle gode produkter 🙂
   Tak fordi du følger med. Kh Simone

 • Jeg er virkelig vild med origins produkter og har været det i flere år så kunne super godt tænkte mig at prøve de her produkter du anbefaler fra deres serie! De lyder så lækre 😍

 • Produkterne fra Originz lyder bare super lækre, har selv kun prøvet et par af deres ansigtmasker. Dem synes jeg til gengæld var super gode! Håber selvfølgelig jeg er den heldige vinder;)

  Hav en fortsat skøn og dejlig dag!

 • Hej Simone!
  Jeg er super glad for at følge med på din kanal på youtube og din blog! Kæmpe inspirations kilde! Skønt indlæg!
  God sommer til dig! ❤️

 • Hej Simone! Jeg ELSKEER dine Y-tube videoer! du er giver så meget inspiration til mig!(tusind tak) Jeg vil selvfølgelig gerne vinde sættet men mest fordi min mor har mange produkter fra origins (som jeg nogle gange låner☺️) som bare er super gode!! Så jeg vil gerne selv prøve at eje nogle produkter der fra specielt nu her hvor jeg er teenager og har lidt dårlig hud☺️☺️☺️😘❤️ elsker dig!!!!!!!!✨

 • Ej nogle lækre produkter man kan vinde det kunne jeg godt tænke mig!! Jeg ejer ikke nogle af origins produkter men har altid hørt så godt om det. Så jeg håber jeg vinder!!! Jeg synes og lige du skal vide at jeg synes du er mega inspirerende og jeg elsker dit altid gode humør og at følge med, og især på din youtube kanal.
  Du må have en rigtig god sommer
  Knus <3

 • Jeg ville elske at vinde sådan nogle lækre produkter. Jeg ville aldrig få hænderne ned igen! Tusind tak for muligheden, og tak for en skøn blog <3

 • Godt indlæg😍
  Det er så inspirerende at følge dig!
  jeg har haft noget produkter fra origins og de var så lækre, og jeg har en hud det ikke tåler alt men dette har jeg ikke allergi over få👍🏼
  Kh Matilde

 • Tænker at, det er nogle super gode råd! <3 mange glemmer solcreme og hvor vigtigt det er for huden, så det er godt med et fokus på det. Jeg er begyndt at gå op i min hud, så det ville være lækkert med nogle gode produkter 🙂

 • Origins produkter er simpelthen så lækre, så det ville være fedt at vinde 😊
  Super god og inspirerende blog du har, og gode emner du vælger at tage op og dele på bloggen.

 • Hej Simone,
  Tak for din gode blog først og fremmest – den følges aktivt! Jeg har flere gange haft prøvet den mist fra origins i Matas butikker, men har aldrig fået den købt, da jeg altid overvejer om jeg bruge så mange penge på den… jeg krydser fingre for at jeg nu får mulighed for at prøve den og se om den er lige så god som jeg tænker den er 🙂

 • Hej Simone!😀
  Jeg synes du er en meget inspirende person og jeg følger flittigt med på både din blog og youtubekanal. 💛Jeg vil selvfølgelig være helt vildt glad for at vinde produkterne.🍊

 • Jeg har faktisk fulgt med lidt tid efterhånden. Jeg opdagede dig på youtube, og jeg bliver simpelthen i så godt humør af at se dine videoer – og dit humør smitter også her på bloggen 🙂 så tusind tak for det!
  Jeg er en af dem, som læser og ser trofast med, men aldrig kommenterer.. men nu må det være! Jeg har helt lys hud fyldt med fregner, så det er altid lidt tricky for mig, at passe ordentligt på den her om sommeren, og så synes jeg bare det her indlæg var ned nogle ret gode råd!
  Tak for gode indlæg og dejlig stemning i den digitale verden 🙂

 • Jeg er SÅ vild med din blog og din youtube kanal! Du er altså vildt motiverende, og har så mange gode tips. Keep up the good work <3

 • Hej Simone!
  Tak for en inspirerende blog og endnu et godt indlæg 🙂 Krydser fingre i lodtrækningen.
  Kh og god sommer!

 • Hej Simone ☀️ Ved du om produkterne også fungerer til sart hud?
  PS. elsker din energi og gode humør 👏🏼

 • Spændende indlæg! Vil helt klart prøve at følge dine råd, føler desværre min hud er blevet grimmere og trænger til et boost. Så vil prøve lidt af det du nævner og blive bedre til at undgå solaire jeg tager lidt for ofte😬 kunne være fantastisk hvis jeg vandt produktet! Så sparre jeg lidt for tænker jeg ellers vil prøve at købe det☺️

 • Hej Simone.
  Hold da op nogle lækre ting man kan få fat på!
  Det er super dejligt at se at din blog går så godt! (Jeg følger selvfølgelig med😝)
  Knus Caroline.

 • Inspirerende og brugbart indlæg, som altid❤️Derudover en fed konkurrence, med nogle lækre produkter som jeg selfølgelig krydser fingre for at vinde🤞🏼

 • For mig er det også vigtig at passe på min hud. Og førhen var jeg heller ikke god til at passe på den, hvor jeg bare ikke gik så meget op i det. Nu vil jeg gerne have lækre cremer osv. Og jeg vil hellere have få, men gode produkter.

 • Super spændende blogindlæg! Du er vild inspirerende at efterfølge! Tak for nogle gode råd!😊💕👌🏻

 • Hej Simone 🙂
  Sikke nogle gode og ikke mindst brugbare tips! Origins laver virkelig mange lækre produkter, som jeg selv er rigtig glad for at bruge. Jeg har dog ikke prøvet produkter fra Ginzing serien, hvilket jo er en stor fejl. Jeg beundrer dit altid gode humør, og synes det er enormt inspirerende at se dig udvikle på de sociale medier – særligt din youtubekanal. Fortsæt det rigtig fine arbejde Simone!!
  Jeg kan især godt lide, når du deler dine tips og tricks omhandlende skøn- og sundhed. Jeg ville elske hvis der kom flere madlavningsvideoer på din youtubekanal – det ville heller ikke gøre mig noget, hvis din kæreste Gamal optrådte mere på din kanal – i er simpelthen så søde sammen.
  Knus Signe og så må du ellers have dig en herlig sommer.

 • Origins er et fantastisk mærke. Jeg krydser fingre for at vinde disse lækre produkter, da jeg godt kunne bruge lidt selvforkælelse 😍

 • Halløj Simone
  For et par år siden brugte jeg denne ansigts cremen da jeg var på ferie, og den redede virkelig min hud!! Så jeg er syg efter at prøve den igen. Virkelig god “artikel” som virkelig fangede mig. Jeg er vild med din blog, Instagram og Snapchat og du hiver mig virkelig motivation og inspiration til en sundere og gladere hverdag. Så forsæt det gode arbejde!!
  -Mille<33

 • Hey Simone

  Mega fedt at du laver alle de her giveaways👍🏽 Du er seriøst den sejeste, du er helt vildt motiverende og hvem siger nej til en flot hud👄
  Jeg elsker selv følelsen af lige at have renset min hud i bund og bare smide mig i en liggestol med er blad på altanen og vide at min hud er sund👙☀️Så ville være SÅ glad hvis jeg vandt det skønne sæt😋🌸 Krydser fingre

  Knus Rasmine😊

 • Hej Simone 🙂
  Sikke nogle gode og ikke mindst brugbare tips! Origins laver virkelig mange lækre produkter, som jeg selv er rigtig glad for at bruge. Jeg har dog ikke prøvet produkter fra Ginzing serien, hvilket jo er en stor fejl. Jeg beundrer dit altid gode humør, og synes det er enormt inspirerende at se dig udvikle på de sociale medier – særligt din youtubekanal. Fortsæt det rigtig fine arbejde Simone!!
  Jeg kan især godt lide, når du deler dine tips og tricks omhandlende skøn- og sundhed. Jeg ville elske hvis der kom flere madlavningsvideoer på din youtubekanal – det ville heller ikke gøre mig noget, hvis din kæreste Gamal optrådte mere på din kanal – i er simpelthen så søde sammen.
  Knus Signe og så må du ellers have dig en herlig sommer.

 • Wauw, mega fed konkurrence med vildt fede produkter – nemlig alt det, som man aldrig selv får købt 😒😍
  Hvor kunne det være lækkert at vinde, min sensitive og tørre hud trænger SÅ meget til forkælelse!!

  Knus Carla

 • Elsker dine tips og tricks, de er altid rigtig brugbare:))
  Det kunne være fantastisk hvis jeg vandt de lækre produkter.
  -Knus Rosa<33

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *