Mine seneste bolig køb og velour møbler

sofa-dk1

Lænestol // Lampe // Puder // Lyskæde // Marmor Borde // Trådkurv // Ananas // Sæbedispenser // Vase // Bananpalme // 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Sponsoreret

 Hej kære,

I dag skal det handle lidt om interiør. Da jeg senest lavede en lille ”House Tour” video  på min YouTube kanal HER, fik den hurtigt mere end + 64.000 visninger.
Ergo måtte jeg  erkende at en del af jer synes at emnet bolig og interiør er super spændende, hvilket jeg også selv synes.

De seneste par år har jeg virkelig fået en passion for indretning, og jeg elsker at gå og hygge med det.

Pt. er status den at jeg flyttede ind i min ”nye” lejlighed d. 1 marts i år, og eftersom jeg har fået en del flere kvadratmeter, mangler jeg stadig de sidste ”nips” ting og et par enkelte møbler.

Når jeg er 100% på plads, hvis man nogensinde bliver det ;-),  laver jeg en opdateret ”House Tour” video, hvor I får lov til at se det færdige resultat.

  • Husk at SUBSCRIBE på min kanal HER, så automatisk får af vide når den er online.

I min ferie den seneste uges tid, har jeg fået shoppet lidt interiør på nettet, da jeg mangler lidt til mit kontor / walk in closet samt til stuen. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville vise jer hvad jeg har fået shoppet, i et lille indlæg her.

Det køb som jeg nok er aller mest oppe at køre over, er den her kongeblå velour stol, som jeg fandt til kun 2677 kr. Hos Sofa.dk .

Alle velour møbler som jeg med tiden er stødt på, har kostet spidsen af en jetjager, men det her nystartede brand, Sofa.dk har åbenbart til mission, at skabe de lækreste kvalitetsmøbler i velour (og meget mere), til overkommelige priser. De laver alt i sofaer, moduler og lænestole OGSÅ i velour. Er det ikke fantastisk? Jeg var solgt på stedet!

I kan se den stol jeg har bestilt HER.

 

Nå, men hermed lidt bolig-inspiration herfra. Så er der ikke andet end at sige tak fordi du læste med, og enjoy!

xx, jeres Simone

 

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *