Sommerklar fødder på budget

Sponsoreret

Hej kære,

Sommeren nærmer sig så småt, og i den forbindelse har jeg her lavet en lille guide til sommer-klar fødder på budget.
Man behøves jo ikke at bruge en formue på at gå til en fodklinik for at gøre fødderne lækre og bløde. Det kan fint klares derhjemme, og faktisk synes jeg at det er helt hyggeligt at lave sådan nogle små “spa treatments” herhjemme.

Det er absolut selvforkælelse på højeste plan, og fordelen ved at gøre det selv, er  at du netop har til rigtig mange gange, kontra hvis man gik til en klinik og investerede i én enkelt behandling.

Hele fodpleje serien “Pure & Care” som jeg bruger forhandles i alle Normal‘s butikker, og er virkelig budgetvenlig og yderst effektiv.  Serien er helt uden parabener og unødvendige tilsætningsstoffer, og koster altså kun 29 kr. pr. stk.

Her har I min lille guide til sommer-klar fødder:

  • Start med at lave et lille fodbad hvor du tilfører en spsk. “Foot Salt” og sid med dem i blød i mindst 5 minutter. Jeg sidder oftest med fødderne i blød i et kvarters tid til et godt afsnit et eller andet på Netflix. Fod salten er med til at gøre fødderne super bløde og løsner eventuel hård hud.
  • Når det er gjort hopper jeg ud i badet hvor jeg tager min “Foot Scrub” og skrubber begge fødder. Skrubben exfolicerer og har nogle rige fugtgivende ingredienser som shea butter.
  • Efter en lyn-skrub er jeg tilbage på sofaen igen. Her tager jeg min “Foot Mask” på som får lov til at sidde på til anden del af min serie er færdig. Altså 20 min. 😉 Man kan også fint nøjes med 10 min. Fod masken giver bare lige det ekstra touch, og fugter fødderne på en god langvarig måde, og så dufter de bare skønt efter!
  • Afslutningvis smører jeg mine fødder ind i “Foot Balm” som er en fugtgivende lotion der sørger for at holde på fugten, og så fjerner den ens tørre og “cracked” hæle.

Der er mange måder at holde sin fødder sunde og skønne på, men det her er i hvert fald min lille fod-rutine som jeg forsøger at gøre en gang om måneden. I sommerperioden lidt oftere. 🙂

Et lille tip her på sidelinjen må være en god fod spray. Normal forhandler også en som de kalder for “Foot Spray”. Den er fra samme serie og er til at genkende med sine lilla striber. Sprayen er en slags anti-perspirant med en mild duft af lavendler. Den har jeg oftest med ude at rejse, da den forhindre fødderne i at lugte surt eller blive lidt halv klamme og svedige. Jeg er sikker på at vi alle kender til issuet med et par halvsvedige sommertæer i et par indelukket ballerinaer når solen står højt på himlen og det er 30 grader udenfor.

Alt det her luksus har jeg kun givet 29 kr. for pr. produkt, og det er ikke sidste gange jeg laver hjemme-spa. 😉

Jeg håber at I kunne bruge min lille fod-guide. Og husk at toppe af med lidt fin neglelak. 😉

I min seneste YouTube video HER kan du iøvrigt se hvordan jeg gør mig klar til sommeren. Uden make-up, selvbruner tricks, farvning af bryn m.v.. 😉

xx jeres, Simone

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *