40 % på designer tasker

Sponsoreret

Hej Ladies,

Her til morgen faldt jeg helt tilfældigt over det her KÆMPE udsalg af designer tasker med 40% på alle tasker (under sale) inde på Mytheresa.com.  Well… Det var måske ike helt tilfældigt, honestly speaking. Jeg var inde for at kigge efter en lækker clutch, og opdager da deres kæmpe udsalg og jeg gik helt bananas! Jeg ville selvfølgelig asap dele udsalget med jer!
Der er mere end 10 sider fyldt med 40% på alle deres designer taske, sko og tøj her. Disse tasker i indlægget her, er personligt mine favoritter, og jeg drømmer især om den fine lyseblå fra Valentino! I har link til alle mine favoritter nedenfor, og ellers go check it out via linket HER ! Det er jo helt vildt!
God weekend, xx jeres S

Saint Laurent Suede bag  // Givenchy  // Valentino Cross Body  // Light Blue Valentino  // Valentino Rockstud clutch  // Saint Laurent Nude // Saint Laurent Suede Shopper  // Saint Laurent grey leather bag  // Valentino Rose  //

bags1

bags3

* Indlægget indeholder affiliate

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *