Video: What I eat in a day + Q&A

superfoods
Kære bloggen,
? Nu skete det. at jeg endelig fik tid til at lave en lille “What I eat in a day” video til jer. Jeg har fået en million spørgsmål især omkring min kost, så jeg starter i denne video med min morgenmad og morgenrutine, og så kommer der selvfølgelig snart en part 2 og 3 som opfølger.  Jeg overvejer stadig at lave en video til jer om mine efterspurgte kosttilskud og små tips og tricks dertil. Kosttilskud er dog altid ret individuelt, men måske jeg kan bikse lidt sammen til jer. ☑
I videoen besvarer jeg forresten også nogle af jeres mange spørgsmål LIVE fra min Snapchat Q&A.
Jeg håber at I synes det var sjovt at se med. Jeg ville i hvert fald blive vildt glad for hvis du ville give videoen et LIKE / kommentar HER og SUBSCRIBE på min kanel HER. ♥️
Tusinde tak fordi du ser med!
xx Simone

 

 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *