Elle Style Award

 

Outfit: Dress BLANK London // Heels VALENTINO // Bracelet New Vintage BY KRISS // Cluth Bolinder Stockholm // Earrings New Vintage BY KRISS //

Hej piger,

Jeg beklager stilheden de sidste par dage. Jeg har simpelthen ligget med migræne i snart 3 dage i streg, og det sidste man kan når man har migræne, er at sidde foran en skærm. Dog var Elle Style Awards i tirsdags så fortryllende en aften, at jeg synes at jeg skylder jer lidt billeder og en lille outfit update derfra.

Jeg var så heldig at være inviteret til den lækre middag kl 17.00 og en lille times tid før afgang, kom min skønne veninde Carla forbi mig, til et lille glas champagne og en svømmetur i vores “forhave”. Haha! Efter svømmetur, champagne og lidt makeup i ansigtet kørte Gamal os ud til DR Koncerthuset. Her fik vi serveret den lækreste menu, og jeg havde nogle rigtig søde damer til bords! Jeg elsker at møde nye mennesker! Folk var simpelthen så smukt klædte i år – jeg flere gange var ved at falde ned af stolen op til flere gange.

Alt i alt var det en super inspirerende aften, og et virkelig magisk show. Nenfor har I lidt billeder derfra, og links til mit outfit finder I ovenfor, under første billede.
En sidste ting her på falde rebet som jeg lige vil highlighte, er mine nyeste smykkefund fra mærket “New Vintage BY KRISS. De laver simpelthen de smukkeste smykker! Jeg opdagede dem under modeugen i februar, og jeg var helt blown away ved første øjekast! Både mine øreringe og rock armbånd er derfra. I finder smykkerne online her, hvis nogle af jer vil se mere. Enjoy! 🙂

xx Jeres Simone 

Processed with VSCO with hb2 preset

img_2550

img_2440
Carla og jeg, hjemme hos mig før afhang … <3 img_2553 img_2441

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

img_3935 Mine smukke veninder, Mette & Julie <3 skaermbillede-2017-05-26-kl-08-29-51 elle-style-awards-2017-hoejdepunkter-jpgtop

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *