VIDEO: Selvstændig med succes som 15 årig

Kære piger,
Det er med et stort smil på læben og en kæmpe respekt, at jeg i dag kan udgive mit lille interview, med selvstændige Louise Madsen, på kun 15 år. Kort fortalt går Louise i 8 klasse og bor sammen med hendes forældre i København. Når hun ikke går i skole er hun “fuldtids” YouTuber og Instagrammer, og har været det siden hun var, hold nu godt fast: 11 år!
Louise er har et usædvanligt gåpåmod og har tårnhøje ambitioner. Da jeg mødte hende første gang, kunne jeg virkelig spejle mig selv i hende, dengang jeg selv var “ung” (yngre 😉 ) og i samme alder.

Jeg elsker når jeg støder ind i stærke personligheder med karakter og store visioner, som bare går efter deres drømme.

Hvad Louise drømmer om og arbejder hårdt på, kan du se i videoen nedenfor.  Gi’ den op for succesfulde Louise på kun 15 år!
xx Simone
PS: Jeg ville blive vildt glad hvis du vil SUBSCRIBE på min YouTube kanal her, hvor jeg ligger alle mine videoer online.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *