Min sunde afhængighed – Sådan holder jeg mig slank

Sponsoreret

Hej skønne mennesker,

Jeg håber at I har haft en dejlig forlænget weekend med masser af solskin og afslapning?
Det har jeg i hvert fald – især det sidste. Jeg har sovet nærmest 12 timer i streg. Det er godt nok mange år siden jeg har gjort det. min krop har nok haft brug for det. 😉
Nå, men nu til det som det skal handle om. Jeg har nemlig fået mig en lille ny addiction, nemlig Skinny Coffee.  Jeg startede med at drikke det for snart 5 uger siden, og jeg har været helt vildt glad for den her kaffe, som er langt mere end “bare” en kaffe, og derfor synes jeg at jeg ville dele min begejstrering med jer.

Kort fortalt er Skinny Coffee kaffe-pulver som består af en række gavnlige superfoods, som kan fremme både sundhed og vægttab. Kaffen indeholder bla. økologisk arabica-kaffe og meget rent matchapulver, der resulterer i en virkelig velsmagende kaffe, og et fantastisk energiboost!
Personligt tror jeg ikke på nogen “nemme” løsninger eller slankepiller, men kaffen her, er virkelig et godt supplement hvis man ønsker at tabe sig og samtidig drikke kaffe som rent faktisk er sund for kroppen.

Mange mennesker inklusiv mig selv, kan slet ikke undvære deres morgenkaffe, som hjælper dem med at vågne ordentligt. Det er et must for at kunne komme igang med dagen.  For at det ikke skal være løgn er vi danskere, faktisk den fjerde mest kaffedrikkende befolkning i verden. Så tænk sig hvis disse kopper kaffe blev erstattet af en sundhedsfremmende kaffe fra Örrte Scandinavian? Det er kort fortalt hvad den smukke sorte pose fra Örtte indeholder. Hvis man ikke er så meget til smagen af kaffe, kan du vælge deres te i stedet som har samme formål. Du kan finde flere skønne produkter fra Örtte Scandinavian her.

 Jeg har været rigtig glad for ikke mindst smagen af kaffen, men også for den fedtforbrændende virkning. Jeg vil våge at påstå at jeg godt kan se forskel her efter en måneds tid med Skinny Coffee. Naturligvis kombineret med nogle gode gåture og lidt træning.
Jeg drikker typisk en kop om morgenen før min træning, eller også sidst på dagen når jeg kommer hjem fra job.

Vend din afhængighed til sundhed, og drik kaffe med god samvittighed.
Hvis du også kunne tænke dig at prøve den fantastiske slanke kaffe eller te, finder du et bredt udvalg af skinny coffee og detox te her.
Skål!

xx jeres, Simone

 

 

comfortclick_image_no-_32_ortte_199dkk_skinnycoffee1_4578755330

 

SKINNY COFFEE INDEHOLDER:
skaermbillede-2017-05-15-kl-08-13-34 skaermbillede-2017-05-15-kl-08-14-21

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Dejligt du får sovet og hvilet din krop og ånd:-)
  Meget spændende kaffe, som jeg vil undersøge nærmere:-)

 • Hej Simone. 👍🏼

  Du er super cool at følge og poster nogle ret interessante og inspirerende indlæg! Jeg har kigget flere gange på lige præcis den her kaffe, men altid hoppet væk fra at købe den igen, mest fordi at jeg er i tvivl om det vil “virke” når jeg bruger mælk i min kaffe? Skal det drikkes rent som sort kaffe eller tror du også det kan virke når man benytter mælk/mælkeskum? 😊🙏🏼

  Rigtig god tirsdag til dig!

  • Hey Kathrine,

   Tak for din kommentar og søde ord! 🙂
   Den smager slet ikke lige så kraftigt om almindelig kaffe så måske du faktisk godt ville kunne lide den uden mælk? Det kan jeg i hvert fald godt, og jeg drikker ellers altid med varm mælk i min kaffe. 🙂
   Ellers så ja, du kan sagtens putte din mælk i, det sker der slet ikke noget ved. 🙂 Enten alm. mælk eller mandelmælk – det har præcis samme effekt som med uden mælk.
   Knus Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *