En snak om brok & lidt om mænd

Hey bloggen,

Her den anden dag gik Carla og jeg lidt i selvsving da vi sad og debatterede hvor mange mennesker vi møder på vores vej, som viser sig at være nogle negative brokkehoveder. Vi er også selv gode til at brokke os af og til, men oftest kun kortvarig brok, da det jo på ingen måde gavner noget som helst, og faktisk dræner det kun en for energi. Any way, det blev til lidt af en chit chat med et kærligt budskab om mindre brok og lidt mere positiv energi og love! 😉

På skønne Carla’s kanal HER, kan I se hendes video, hvor jeg bla. afsløre min motivation bag min succes og min hemmelighed, som jeg endnu ikke har delt med nogen. 😉

Husk endelig at SUBSCRIBE på min YouTube kanal HER.
xx jeres Simone

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *