Photo shoot med Eurowoman & Pressedage

Hola ladies,

I mandags var jeg på photo shoot med magasinet Eurowoman, til et spændende projekt som jeg er en del af i efteråret 2017. Jeg må ikke røbe så meget endnu, men spændende er det. 😉

Det var en rigtig hyggelig dag, og jeg tror at det blev til nogle gode billeder. Jeg glæder mig i hvert fald til at fortælle jer lidt mere.
I fredags afholdte vi pressedage i showroomet @CPHFASHIONLAB, og det var nogle virkelig gode dage. Jeg elsker de der mega sociale dage, hvor jeg bare får lov til at snakke med alle mulige spændende og interessante mennesker. Det er super inspirerende. Til de af jer der ikke er helt opdateret på hvad pressedage er, så er det en slags “åbent hus”, som vi PR bureauer  holder typisk 2 gange om året, når vi skifter kollektioner. I fredags fremviste vi alle vores mærkers nye AW17 kollektioner, og spiste god mad og hyggede med diverse bloggere og magasiner. Jeg ELSKER de dage, og derfor synes jeg lige at jeg ville vise jer lidt billeder derfra. Det er jo trods alt mit arbejde, og der hvor jeg bruger stort set al min tid.
Vi fik mad fra “The Organic Boho”, og de lækreste lemonader fra “Lemonaid_DK”.

Søde Malene fra Magasinet Chri Chri.

Altid smilende og skønne Ann Lind fra TV2 / Go’ Morgen DK

Her har vi søde Julie som er fashion editor på Femina

Cuties! Pigerne fra Costume er simpelthent så søde!

Her er blogger Caroline Charlotte på smug kig i de nye velour sneaks fra Ca’shott! De er SÅ fine, og kommer btw. i butikkerne og online i maj.

Sidst men ikke mindst, et stk. glad og træt Simone Tajmer – faktisk med min yndlings style fra det danske mærke Caddis Fly.

Nå, men det var bare et lille “hej hej” herfra, inden jeg suser ind i showroomet.
xx jeres, Simone 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *