Budget vs. Designer

1.Budget: Amazon  Design: Gucci // 2. Budget: Ca’shott Design: Valentino // 3. Budget: The White Brand Design: Givenchy // 4. Budget YAS Design: REDVALENTINO // 5. Budget: Quay Australia Design: Prada // 6. Budget Sofie Schnoor Design: Toga Pulla // 7. Budget: NLY Design: Chloé // 8. Budget: Zara Design: CLU // 9. Budget: NLY Design: Gucci //

Hej kære,
Efter en del efterspørgsel har jeg lavet en lille budget VS. design trend guide til jer, på tidens tendenser. Budget styles finder  I i venstre side, og designer styles til højre. Som I kan se behøves det ikke at koste en formue at rocke tidens tendenser, og det er kun cool, at mikse budget køb med dyrt design.
De billigste styles ligger fra 150 kr. og op efter, så alle kan være med.
Jeg håber at I kunne lide indlægget, if so, laver jeg da bare flere af dem i fremtiden!
xx, jeres Simone

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *